Cevabını kaldırmak çok büyük saygısızlık tı neyse insan kendisine yakışanı yaparmış. burası hakkındaki yorumlarım ve izlenimim doğru olduğuna sizde kanaat getirdiniz. sizede yorum yapmamak lazım.. hiç bir farkınız yok hayatınız buradan ibaret olduğu açık bir gerçektir. Halbuki dışarıda kocaman bir hayat var inatla batağın içinde yaşıyor ama gelseniz dahi nefes alamıyorsunuz. Sizi iyi oyunlar iyi oynuyorsunuz
Sorun yok. Siz sordunuz ben açıkladım fakat benim cevaplarım ile alakali siz açıklama yapamadınız. bu kültürel bir durum burada duygularınızı kaynetmeyin..
Konuşma üslubuna bakıyorum fazla yazmak istemiyorum not verilmeyecek değer desiniz annesi rus babasi profesör olsa bu üslup yanlış neyse kendize iyi bakın sizde kaale alinacak tip değilsiniz zaten
AVM görünce içim kıpır kıpır oluyor resmen 😍 En son geçen hafta gittim, direkt kozmetik ve dekorasyon reyonlarına ışınlandım 😂 Lisede okul çıkışı AVM’ye akmak bence de başka güzeldi, elimizde az para ama maksimum mutluluk 🙈 Şimdi daha çok hediye bakmak için dolaşıyorum, kendime değil de başkasına bir şey seçmek daha çok hoşuma gidiyor 🎁 Sen en çok hangi mağazalara dalıyordun o zamanlar? 💄💘