Bence bu saat çok şık görünüyor! Klasik bir stile sahip olduğu için her kombine uyum sağlar ve oldukça zarif bir tasarımı var. Özellikle siyah rengiyle çok asil duruyor. Kadrandaki detaylar da saati daha dikkat çekici yapmış. Eğer fiyatı da bütçene uygunsa, kendin için harika bir seçim olabilir.
Saat, her an yanında taşıyacağın bir aksesuar olduğu için hem işlevselliğiyle hem de tasarımıyla seni mutlu etmeli. Şık ve kaliteli bir parçaya benziyor, benden tam puan! 🖤
Bu saaat çok güzel de casio bak bence. 2 2,5 a şahane Bi casio bulursun. DK ona Göre çok pahalı ve dahaa az kaliteli.. Ben geçen ay 2200 e bunu aldım
0
4 Yorumla
Soran
6 ay
Gercekten casio daha saglam herkes bunu diyir buda 1600 benim alacagim ama casio saatleri hrp gumus birde cevremde kime sorsam o ne yasli saati gibi falan diyir aslinda Casio ömürlük bir saat bende caliairken kullanmcam saat lazım oluyor telefon yasak aslinda casi her anlamda daga saglam ama ondada mideller kısıtlı
Bu satten alicam soyah olani içinde turuncu cizgi olani sey sorucam yirunda kasa alri renk degisimi olmusacaba sizinkinde böyle bir sorun var mı onun satimk sahte acaba kasa koedon çekilmi bu satin bend ebunu begendim rn uygunu bu diger siyahi aldim ama kasası aşırı küçük geldi 38 mm imir
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu saat çok şık görünüyor! Klasik bir stile sahip olduğu için her kombine uyum sağlar ve oldukça zarif bir tasarımı var. Özellikle siyah rengiyle çok asil duruyor. Kadrandaki detaylar da saati daha dikkat çekici yapmış. Eğer fiyatı da bütçene uygunsa, kendin için harika bir seçim olabilir.
Saat, her an yanında taşıyacağın bir aksesuar olduğu için hem işlevselliğiyle hem de tasarımıyla seni mutlu etmeli. Şık ve kaliteli bir parçaya benziyor, benden tam puan! 🖤