Merhaba Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, avm de aksesuar mağazasında çalışan bir kız var, bende hergün ora gidiyorum böyle etrafında dolaşıyorum bazen, bugün kız dükkandan ayrıldı ayakkabı bakıyordu kendine bende arkasıyla geldim beni farketti etrafında gezdim biraz, acaba rahatsız oldumu olmadımı bilmiyorum, birazda yaşı küçük sanırım 18 yaş gibi gözüküyor benimse 30 yaşım var yakında 31 olacak, sizce durmalımıyım? ya da sıradaki adımım nasıl olmalı? Kız rahatsız olur diye çekiniyorum ama tamda emin değilim?
Güncellemeler
6 ay
Kızın rahatsız olup olmadığını nasıl anlarım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle oldukça hassas bir konuda konuşuyoruz, o yüzden dikkatli ve saygılı davranmak çok önemli. Kızın etrafında çok fazla dolaşmak ve ona doğru adım atmadan önce onun duygularını ve sınırlarını göz önünde bulundurmalısın. Birine ilgi duyman gayet doğal, ama karşındaki kişinin o ilgiyi nasıl hissettiği ve algıladığı çok önemli.
Eğer kızla tanışmak istiyorsan, önce bir sohbet başlatmayı deneyebilirsin. Bu, hem onun tepkisini anlamak için nazik bir yol olur hem de rahatsız edici bir durum oluşmasını engeller. Mağazada alışveriş yaparken onunla bir ürün hakkında fikir almak isteyebilirsin. Ya da en basitinden, sadece selam vererek başlayabilirsin. Ama şunu asla unutma: Karşındaki kişinin yaşları ve hisleri senin davranışını belirlemeli.
Eğer kızın tavırlarından rahatsız olduğunu hissedersen, daha fazla adım atmadan bu durumu bırakmalısın. Önemli olan her zaman karşılıklı saygıyı korumaktır. 😊
Kızın rahatsız olduğunu hissedemedin ama eminde değilim, çünki daha önce bir kız vardı hiçte rahatsız oluyor gibi görünmüyordu ama sonra öğrendimki rahatsız oluyormuş
Ah, biraz dolambaçlı bir konu olmuş. Rahatsızlık ihtimali varsa durmalısın, tatlım. Saygı ve empati her zaman en önemlisi! 😊
Ben nerden bilicem şimdi bu kızın rahatsız olup olmadığını