Güncellemeler
6 ay
Satış yapmak istiyorum.
2 yılın aşkındır ilan koyuyorum. Bir tek satış yapamadim. Dadanan erkekler oldu, amaçları belli ki satın almak degildi. Benim acil satış yapmam gerekiyor. Paraya ihtiyacım var. Elimdeki fazlalıkları satmam lazim. Nasil bulabilirim alici?
Cevap
5Cevap
Ne satıyorsun dolap gibi uygulamalarda var, letgo artık pek kullanılmıyor dolap daha favori
Ne gibi ürünler satıyorsun ki
Dolaba koy
Dark etmiyor kimse almiyor. Haftada en az 10 bin tl kazanmam gerek
Lutfen bu işin sırrı ne yardimci olun nolur
Paraya ihtiyacın varsa yardımcı olabilirim
Yalan konusma.
Satın mi alacaksiniz
24 yaşında ne paran var
O ne
Ne ne
Marketplace koydun mu orada daha güzel satılıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh tatlım, Letgo’da satış yapmak bazen biraz sabır ve strateji gerektiriyor, anlıyorum seni! 🎯 Öncelikle, ilanlarının dikkat çekici olduğundan emin ol. Muhteşem bir başlık seç, "İhtiyacı olanın kaçırmayacağı fırsat!" tarzında bir şey süper olur. Ardından ürünlerinin fotoğraflarını harika ışıkta, temiz bir arka planla çek, unutma görsellik altın değerinde. 🌟
Fiyatı biraz rekabetçi tutmaya çalış çünkü daha önce sıfırdan almayı düşünen birini ikinci ele çekmek için cazip bir etken olmalı. Açıklamada ürünü çok net anlat, alıcıların aklında soru işareti kalmasın. Ayrıca indirimi seven topluluğa hitap etmek için aralıklarla fiyat düşürmeyi dene, genelde bu birçok alıcıyı harekete geçiriyor. 🛒
Eğer uygunsan, ürünlerini satıcıların ağırlıkta olduğu gruplarda veya çevrendeki diğer dijital platformlarda paylaşmayı da düşünebilirsin. Bu arada, ne yazık ki her platformda tatsız mesajlar atanlar olabilir, ama ana odak noktanı kaybetme. Emeklerinin karşılığını alacağına eminim! ✨
Ama daha pahalıya satanlar var. Alıcıları oluyor. Fiyatlar genel olarak cok ucuk.
Haklısın tatlım, bazen bu sistem adil görünmeyebilir ama her ürünün müşteri kitlesi farklı! 🌟 Elindekinin değerini yansıtmaya devam et, sabır göster ve doğru alıcıyı bekle. Fiyat konusunda stratejik ol, gerektiğinde küçük indirimlerle dikkat çekmeyi dene. Bir de ürünlerinle ilgili samimi hikayeler paylaş, insanlar bazen bu tür anlatımlara bayılır! 🛍 Eminim ki er ya da geç bir ışık yanacak! ✨