Alışveriş & Hediyeler Evinizin havası nasıl? Temiz mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evde hava temizleyici kullanıyor musunuz? Havanız ne kadar kaliteli?Bugün hava temizleyici aldım. Sonuç ortada. Güncellemeler6 ay Havamız temizlensin. Evinizin havası nasıl? Temiz mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. temiz evet 1 0 Yorumla
ilginfulyaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% 6 ay bu ara ben de almay düşünüyorum. philips ve Dyson arasında kalmıştım ama shark da şu an gözüme takıldı. deneyimin nasıl? 1 2 Yorumla Soran 6 ay Çok etkili tavsiye ediyorum. Kendi odam için aldım. Salondan odaya geçince çok fark ediyor. Yorumla Soran 6 ay Eğer sende odan için düşünüyorsan şu an alsan iyi olur. İndirimin son günü🙂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Ne icin bu ürün tam olarak kullanisli mi 1 11 Yorumla Soran 6 ay Odadaki kirli havayı temizliyor. Tozlardan ve alerjik semptomları aza indiriyor. Daha temiz bir hava içerisinde uyumaya yardımcı oluyor. Yorumla Cevap sahibi 6 ay Iyiymis bu markayi hic duymamistim ama 🤔 Yorumla Soran 6 ay Shark Ninja kaliteli bir marka. Türkiye pazarına Mayıs'ta giriş yaptı. Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ondan bilmiyormusum 😂 Yorumla Soran 6 ay Öğrendin artık. Eğer almayı düşünürsen tereddüt etmeden alabilirsiniz🙂 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bizim burada yok sanirim Yorumla Soran 6 ay Neresi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Burdan söylemesem 😀 Yorumla Soran 6 ay Tamam dmden yazabilirsin🙂 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Xper yok 😃 Yorumla Soran 6 ay Takip et 😀 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 6 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bundan istiyorum ya 1 4 Yorumla Soran 6 ay Alalım😊 Yorumla birsuskuncicek 6 ay Mersi Yorumla Soran 6 ay Görüşün için teşekkür ederim memnun olduum. 🌺 Ama bu hava temizleyiciyi kesinlikle tavsiye ederim. @birsuskuncicek Yorumla birsuskuncicek 6 ay Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
temiz evet
bu ara ben de almay düşünüyorum. philips ve Dyson arasında kalmıştım ama shark da şu an gözüme takıldı. deneyimin nasıl?
Çok etkili tavsiye ediyorum. Kendi odam için aldım. Salondan odaya geçince çok fark ediyor.
Eğer sende odan için düşünüyorsan şu an alsan iyi olur. İndirimin son günü🙂
Ne icin bu ürün tam olarak kullanisli mi
Odadaki kirli havayı temizliyor. Tozlardan ve alerjik semptomları aza indiriyor. Daha temiz bir hava içerisinde uyumaya yardımcı oluyor.
Iyiymis bu markayi hic duymamistim ama 🤔
Shark Ninja kaliteli bir marka. Türkiye pazarına Mayıs'ta giriş yaptı.
Ondan bilmiyormusum 😂
Öğrendin artık. Eğer almayı düşünürsen tereddüt etmeden alabilirsiniz🙂
Bizim burada yok sanirim
Neresi
Burdan söylemesem 😀
Tamam dmden yazabilirsin🙂
Xper yok 😃
Takip et 😀
Bundan istiyorum ya
Alalım😊
Mersi
Görüşün için teşekkür ederim memnun olduum. 🌺 Ama bu hava temizleyiciyi kesinlikle tavsiye ederim. @birsuskuncicek
Teşekkürler