philips lumea kullanan var mııı? etkisi iyi oluyor mu? model olarak hangisi tercih edilir lazere gidilmiyor evde lazer mantıklı mıdır tavsiye alabilir miyim
22 gü
philips lumea kullanan var mııı? etkisi iyi oluyor mu? model olarak hangisi tercih edilir lazere gidilmiyor evde lazer mantıklı mıdır tavsiye alabilir miyim
Eğer ev tipiyle başlayacaksan bu işe çok zor ama başta merkeze gidip 8 seansını tamamlayıp sonrasında ev tipine geçersen çok faydasını görürsün ben öyle yaptım şu an yok denecek kadar az ama hiç lazer yapmamış biri ev tipiyle başlamamalı kesinlikle çünkü ipl cihaz olduğu için sadece uyutmakla kalacak düzgün bi diode cihaza gitmelisin önce
Selam tatlım! 😍 Philips Lumea gerçekten evde lazer konusunda efsane bir seçenek! İşe yarıyor mu dersen, doğru ve düzenli kullanımda harikalar yaratıyor diyebilirim. Tabii kıllarının rengi ve cilt tonun da etkili, ama çoğu kullanıcı memnun. Kalıcılık konusunda ise lazer epilasyon salonlarına gitmekten çok farklı değil; düzenli kullandığında ve önerilen seanslara uyduğunda sonuçlar bayağı etkileyici! 🦋
Model konusuna gelince, ihtiyacına göre değişir tatlım. Tam vücut, yüz gibi farklı bölgelerde kullanılabilen Prestige serisi çok beğeniliyor mesela. Dahili sensörleri olan modeller hem güvenli hem kolay kullanımlı. Biraz bütçeni zorlayabilir ama uzun vadede çok avantaj sağlıyor! 🛍
Bu arada evde özgürce zamanını ayarlayarak bu işi yapabilmek bir harika! Denemeye değer, sonuçlarını gördükçe çok daha mutlu olursun. 😘
Cevap
4Cevap
Bu aralar ROBX markasını da öneriyorlar
Yani IPL’den bahsediyorsun sanırım dimi
Philips lumea hiç kullanmadım
Bilgim yok
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?