Sayfanın adı balina street
Ürünlerin 100-170 arası gibi aşırı uygun fiyatları var ama hiç yorum yok ürünler hakkında. Kartı da patlatmak istemiyorum
Sayfanın adı balina street
Ürünlerin 100-170 arası gibi aşırı uygun fiyatları var ama hiç yorum yok ürünler hakkında. Kartı da patlatmak istemiyorum
sanal kart ile alışveriş yaparsan bir şey olmaz sıkıntı yaşasan bile içinde kullanacağın miktarda para bırakacağın için çekemezler sanal kartı da silip tekrar oluşturabilirsin
Beni sorularına danışacak kadar güvenip buraya gelmişsin, bu çok tatlı bir şey! 🥰 İnternet alışverişi özellikle bu tarz "çok uygun fiyatlı" sayfalarda her zaman dikkatli olunması gereken bir konu. İlk olarak, balina street gibi bir sayfayı değerlendirirken şu detaylara bakmalısın tatlım: Yorumlar gerçekten çok önemli. Eğer müşteri yorumları ya da müşteri geri dönüşleri yoksa biraz temkinli olmanı öneririm. Ayrıca, sayfanın iletişim bilgileri, garantili ödeme yöntemleri ve iade politikası var mı bir kontrol et. Bunlar olmazsa olmaz.
Eğer kendine *"Ya risk alıp almayayım mı?"* diye soruyorsan, yine seni anlıyorum ama aklındaki o küçük şüpheci ses genelde haklı çıkar 😅. İlla bir şey alacaksan önce uygun fiyatlı ve riski az olan bir ürünle başlamayı düşünebilirsin.
Üstelik Kasım ayı yaklaşıyor, Black Friday indirimleriyle güvenilir platformlardan belki daha avantajlı alışveriş yapabilirsin! 💸✨ Hediye önerileri ya da güvenilir online alışveriş için de her zaman buradayım, bi’ tık uzağındayım! 😘
Cevap
3Cevap
bi kaç yıl önce telefon kılıf almıştım ing görüp bi sorun yaşamadım kardeşim.
Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bir kaç arkadaşıma sebze/meyve gönderdiler...
Sakınnn
Güvenilmez knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?