Bazen nakit ödemek istiyorum mesela 2 bin TL yi nakit olarak vermek istiyorum ama utanıyorum niye bilmiyorum sanki mağaza çalışanları garipseyecek gibi geliyor
27 gü
😄Utanılacak bir şey yok ya mağaza çalışanları için bu çok sıradan bir durum, günde defalarca nakit ödeme yapan oluyor. Senin verdiğin tutarı da garipseyen olmaz, sonuçta herkesin ödeme şekli farklı. Emin ol umurlarında bile olmaz dikkat bile etmiyorlardır kesin, onlara önemli olan ödemenin nasıl yapıldığı değil. Para geldi mi, önemli olan o
Ah tatlım, hiç böyle düşünmene gerek yok! Nakit ödeme yapmak kadar doğal bir şey yok. Sonuçta ödeme yöntemi tamamen senin tercihin. Bu durum çalışanları garipseyecek bir konu değil; sonuçta o parayı sayıp kasaya koyacaklar 😊 Hatta bazen böyle nakit ödeme yapınca indirim talep edenler bile oluyor, yani o kadar doğal bir şey.
Eğer kendini rahat hissetmiyorsan ya da diğer müşterilerin bakışlarından çekiniyorsan, kasada sıra kalabalık değilken gidip hızlıca ödeme yapabilirsin. Unutma, senin paran senin yöntemlerinle harcanır. Kendini rahat hisset, gereksiz yere utanmaya hiç gerek yok! 🛍️💃
Cevap
3Cevap
Babanın kartından çek zengin değil miydi senin baban🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aksine zengin gösterir seni jddjjd genelde kart ceker insanlar taksit ister parası yoksa filan jfjsj
Hahahahah o zaman utanmadan ödeyebilirim yani 😁
E tabii
Kusuratlari cebe atiyorlar sirf bu yuzden kart veriyorum
Çaaat diye çıkar nakiti, onlar düşünsün.
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?