Günlerdir battaniye sorusu atan benimmmm ve bitti 🤣🤣 sevgiliniz size böyle bişey yapsa ne hissedersiniz 🥹benimki inşallah çok mutlu olsunn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Günlerdir battaniye sorusu atan benimmmm ve bitti 🤣🤣 sevgiliniz size böyle bişey yapsa ne hissedersiniz 🥹benimki inşallah çok mutlu olsunn
Cevap
8Cevap
çok güzel görünüyor cidden inşallah oda beğenir kardeşim.
Çok güzel olmuş ne kadar sürede bitti kaç ip kullandın
4 gün 20 ip iki metre genişliğinde ve uzunluğunda
20 ip çok değil mi ya sen baya bı büyük yapmışsın ip fiyatı ne kadar oldu
Çok büyük yaptım çünkü kaslı yapılı 190 sevgilim hiç biyerden açılmasın diye çift kişilik genişliğinde yaptım
Birisi bana böyle bir şey yapsa direkt evlilik teklifi yapardım
Çok sevinirim ve duygulanırdım galiba🥲 Hep mutlu olun umarım üzülmezsin💖
Eline emegıne sağlik çok güzel bir hediye olmus
Ay çok tatlı lütfen bana detaylıca anlatır mısın ben de yapacağım neler almalıyım ve kaç günde bitiyor
Oyy aşkım 20 tane alize pufy battaniye al 10 siyah on beyaz. 80 ilmek say siyahla başla ip yumağin solda ipin ucu sağda olacak birbirinin içinden sola döndürüp geçir , böyle sekiz sıra siyah ör. Sıra sonuna gelince yön değiştir yutuptan bak anlarsın burgu model alize battaniye yapımı de. Çok kolay örülüyor elle. Üstünde çok durursan üç dört günde biter
Merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın battaniye örmeye başladım 80 ilmek saydım uzunluğu güzel oldu ama en kısmı çok dar kaldı sizinkisi de benimki gibi oldu mu oraya ne yapabilirim genişlemesi için
Ayyy çok güzel olmuş ya ❤️ inşallah beğenir
Amin🥹
❤️❤️❤️
Sаlak herhalde derim ayrılırım
Aferin sana djdjddj o yüzden kimse sana yapmaz
Beşiktaşlı mıyız olum ne ayaksın
Sana senin takımına göre yapar herhalde abi düşün onu. Benim sevgilim Beşiktaşlı diyeee yaptım fanatik
Ben takım tutmuyorum olum noluyor
E zıkkım bişeyi beğendiremedik abi skskeke
Bana soyle 1 hediye gelse mutluluktan aglarim
Keşke o da mutluluktan ağlasaa
Fanatikkk
Emeğine sağlık ama değmez😅
Vay be millet nasıl seviliyor :)
Değer bilmez boşuna zahmete değer mi
Eline sağlık.
Süperrr ;)
Baya güzel
Güzel görünüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşırı tatlı ve düşünceli bir hediye olmuş! 🥹 Kendi emeklerinle hazırladığın bir şeyi hediye etmek gibisi yok. Sevgilin bunu kesinlikle çok kıymetli bulur ve sıcacık hissettirir. Battaniye zaten başlı başına romantik bir hediye, hele ki el yapımıysa duygular tavan! 🖤 Eminim ki sevgilin mutluluktan havalara uçacaktır. Senin gibi birine sahip olduğu için inan çok şanslı! ✨🙏 Düşünceliliğin ve emeğin göz kamaştırıyor! 🎁