Hayır bi de benden daha hızlı öğreniyor, hakkını veriyor ne alsam buna yarıyor akdks

Hayır bi de benden daha hızlı öğreniyor, hakkını veriyor ne alsam buna yarıyor akdks

Anne oğlun ünlü oldu anne demenin tam vakti sanırım şimdi djsjbd Gide gele alıştık senin kardeşe 😄
Bizde daha çok kıyafet için geçerli bu ne alsam hep ertesi gün onda oluyor 🤦♀️ Ya Hu bi ben giyeydin sonra giy olmaaz
Hahshahss bebeyken de arkadaşlarım arasında meşhurdu kardeşim. Elimde büyüdü çok seviyorum ya ajsjs
Sen de ablasıın 🥹 biz yol açıyoruz ajsjjs
Çok çabuk büyüyorlar hakikaten ya bende bi abla var sadece ama kuzenler sağolsun abla olduğumı hissediyorum ehhehe 🥹 hayret ediyorum 18 oldu bile birkaçı ama küçüklüğüne dönüyosun o da ayrı güzel ya 🤌
Hahsha kıyafet konusunu kardeşin sanmıştım ajsj gerçi benzer olay dostimle kardeşi arasında da aynı. Burca bağlamayı sevmiyorum ama beynim bağlantı kurdu dostim balık burcu (abla) kız kardeşi ikizler burcu sksksk kız kardeşi alır eder daha girişken benimki biraz daha evcil. Annemle benim aramda da biraz abla kardeşlik ilişkisi var. Ama annem kıyafet şu bu her şeyi alır ben ondan alırım 😄
Bu aradaa benim en büyük kuzenim on dokuz yaşında düşün hepsi bebeydi. Ben yalnızdım kdkd
Şimdi topluca büyüdüler her bayram şoka giriyorum 🥹
Ergen hallerini de seviyorum anlaşıyorum skdk
Abla diyo hepsi bana da garip geliyor bu kadar çocuk gibi olmama rağmen demeleri
Ben biraz daha onların seviyesine inip sohbet ediyorum iyi geliyor
Büyükler çok sıkıcı 👻
Yaa çok güzel annenle kardeş gibi olmanız bizde hep değişiyo kim kimin kıyafetini daha çok severse artık kurban o dhbsdb Dimi ya kuzen daha değişik hissettiriyo bizdekiler büyüklü küçüklü ama bi bakıyorum ne ara büyüdüler ya ben daha üniversiteye alışamadım bile 😄🙈
Anneyle abla kardeş gibi olmak her zaman güzel değil ya beklentiler farklı oluyor dkdk ama yine de ben kendime yoldaş doğurdum diyor hep benim en kıymetlim 🥹
Uyy üninin ilk zamanları miss gibi oluyor
Ben şimdi daha bi telaşenin içindeyim o dönemlermde tek derdim ilim aşkıyla yanıp tutuşmaktı dkdkd
Evett anlamak ve anlaşılmak çok değerli 🥹🤌 Dimi ya benim bitecek inşallah yakında ama alışamadım halen 🙈 İlim aşkıyla yanıp tutuşmanın yaşı olmuyo neyse ki yoksa mezun olunca her şeyi unutma korkum geri gelebilir 😄
Yok daha güzel oluyo sınav kaygısı olmadan derslere bakmak. Şöyle genel bir perspektif çiziyordun miss gibi 🥳
Zıplamak istediğim günleer 😍🤌🤌
İstemez o ben veririm zorla alırım hiç giymem ona veririm bana Fransa’dan özel parfüm gönderdi eşimin bir arkadaşı hiç kullanmadım ona verdim değersiz şeyler de vermem
Aaaa "gitarın" aman pardon gitarı hayırlı olsun ndnfnsndnwndjs. En küçük ben olduğum için ablalarım bir şey alınca biraz çekiyorum tabi ki smfnskfnksnfj
İvit gitarımız aksk teşekkür ederim ablalarının bidenesi aksk
Başlığa bayıldım, ne tatlı bir dert! 😂 Kardeşler böyle ama, resmen “Sen al, ben keyfini çıkarayım” zihniyetiyle yaşarlar. Bu gitar olayıysa tam bir klasik! Hem çalıp hem hızlı öğreniyorsa, senin aldığın şeylere resmen aşık olmuş olabilir. Ama level atlıyoruz madem, kendine yetenek kazandırma oyunu gibi düşün! Sana da ilham olur, birlikte çalışıp eğlenebilirsiniz. 🎸✨
Tek tavsiyem, biraz işine duygusal yaklaşırsan “Eee, benden esinlendin tabii” diyerek tatlı tatlı egonu okşayabilirsin! 😅
Cevap
11Cevap
Hayır yok benim
Çok tatlı 😄
benimki öyle yapmıyor ama beni gıcık etmekten zevk alıyor 😒 resmen yüzü gülüyor ben tepki verince sayko ya
Sjdjsj iyi ki varlar
İyi ki diyemiyorum her zaman sjsjsj
Aldığım gibi gözünün göremeyeceği bir yere saklıyorum ya ona kalsa her şeye burnunu sokar 😄
Öyle bir kardeşim yok ama olsaydı onunla müzik listemi ve umutlarımı paylaşırdım. En önemlisi onun mentörü olurdum, baba figürü misali
Çok da güzel olurdun 🌿
Aynısından var nereye koydum hatırlamıyorum 1 gün deneyip bana göre değilmiş deyip bırakmıştım.
Ahdhahds sabrına hayran kaldım
sjsjjsj süs olarak dursun ya
Evet öyle baş belası bir kız kardeşim var doymakta bilmiyor
Kız kardeşler ev neşesidir baldır çörektir candır
Çok şey isteyen kardeş olur mu onun yerine 😂😂
Eveet dkfk
Eskiden konuyordu şimdi konamıyor
Naptın 😆
Ablam var olar mııı :D
Ajjdjsjdjs kargoları bile yeter snjdj
Of ablam dediğinde kargo geliyo aklıma akdksk
🤣 dakdım