Zucacciyede çalışıyorum buraya gelen bir çocuktan hoslaniyordum yardımcı olur musunuz?

Bir çocuktan hoslaniyordum konuştuk onunla ama sevgili olmadık bir kere buluştuk onu sevdiğimi de biliyor ama o istemedi buraya yakın arkadaşları geliyor 3 yıllık arkadaşı var isten çıkmayı düşünüyorum hep buraya gelince benden ürün alıyor ben ona hep abi diyorum ona işten cikcagimi söyledim oda bende işi bırakmayı düşünüyorum dedi bana dediki istersen bir yer var yardımcı olurum dedi bende muhasebeden anlamıyorum dedim bir zuccaiye tarzı mağazaya giricegimi söyledim bende araştırıyim istersen dedi bana numaranı ver dedi bende teşekkür ederim abi dedim arkadaşına verdim numarayı neresi dedi at bana yarın sorayım dedi tekin bir yer deyilse gitme dedi seni sevdiğim için söylüyorum dedi yarın sorucam dedi ama tanıdık arkadaşlara sormuş demişler tekin bir yer değil dedi bana ama kaç kişiye sordum güzel yer dediler neden böyle söylemiştir?
Zucacciyede çalışıyorum buraya gelen bir çocuktan hoslaniyordum yardımcı olur musunuz?