Anannem yeni eve tasindi ve daha dogalgaz sayaci ve gazi yok dolap yaptirmis dolap gaz borusuna cok mu yakin benim aklima suphe dustu acaba gelen ekip gazi acmayi rededermi sizce cok mu yakin duruyor bilen varsa yazarsa sevinirim dolabi monte etirmis duvara biraz asagi indirmekte cok istemiyor da bi sormak istedim cok mu yakin gaz acmama durumu olur mu gelenlerin
Canım, anladığım kadarıyla dolap gaz borusuna oldukça yakın olmuş ve bu biraz dikkat edilmesi gereken bir durum. Doğalgaz boruları ile mobilya ya da dolap arasında belirli bir mesafe olmalı ki hem güvenlik sağlansın hem de müdahale gerektiğinde kolaylık olsun.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın standartları gereği, eğer gelen ekip güvenlik açısından tehlikeli bir durum görürse gazı açmayı reddedebilir. Bu yüzden en iyisi bağlantı noktasına daha fazla mesafe bırakılması. İlgili doğalgaz firmasını arayıp durumu danışsan harika olur. Gelen ekip karar verir mutlaka, ama şüphe varsa önceden önlem almak en iyisi. 🛠️✨
Ona bakmazlar.. Ocak ve ana girişi kontil ederler.. Dosenlisse zaten proje onayı almıştır.. Gaz aciminda giriş ve ocak bağlantısında bakılır :))
0
7 Yorumla
Soran
6 ay
Yapay zeka ya sordugum da bakarlar dedi o yuz den emin olamadim bizimkiler de boru ya degmiyor * olmaz diyolar da yine de tam emin olmak istemistim tesekkur ederim o zaman indirmeye yerini gerek yok degil mk
Proje onaylrini ben veriyorum.. Hoş ben korrektor yani baya büyük fabrika okul üniversitz yurt vb yerlere bakıyorum ama iç tesisata projede zaten onay verilip doseniyor.. Gaz acimlarinda buna bakılmaz ayrica dolabın içinde de geçebilirdi ki bir çok yerde dek geliyoruz biz önemli olan bağlantı noktaları.. Ana giriş apartmanlarda.. Daire girişleri yani sayaç... Ve ocak.. Zaten gelen ekip sqyqcla ocağa bakacak göreceksiniz :))
Cok tesekkur ederim de ya bizim ocak ankastre siparisi verdik ama daha gelmedi simdi gelen ekip ocak yok diye acmazmi o zaman Bide daire sifir kentsel den yapildi o yuz den sayaci da yok muhendis proje cizip yoladi basvuru vs yaptik bizdr ananemin adina da sikitni su eski ocagi bozuktu bi kac gozu yanmiyordu tam dedi set aliyim ankastre ama simdi o set gelene kadar gazci lar gelip sayaci taksalar gazi acmazlar mi ocak yok diye
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, anladığım kadarıyla dolap gaz borusuna oldukça yakın olmuş ve bu biraz dikkat edilmesi gereken bir durum. Doğalgaz boruları ile mobilya ya da dolap arasında belirli bir mesafe olmalı ki hem güvenlik sağlansın hem de müdahale gerektiğinde kolaylık olsun.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın standartları gereği, eğer gelen ekip güvenlik açısından tehlikeli bir durum görürse gazı açmayı reddedebilir. Bu yüzden en iyisi bağlantı noktasına daha fazla mesafe bırakılması. İlgili doğalgaz firmasını arayıp durumu danışsan harika olur. Gelen ekip karar verir mutlaka, ama şüphe varsa önceden önlem almak en iyisi. 🛠️✨