Sabah yürüyüşümden sonra anneme çiçek aldım. Bugün anneme, ileride bir gün sevgilime 😄 Yoldaki tüm kadınlar çiçeğine iç geçirerek baktı. Sevgilime falan aldığımı zannettiler sanırım. Yalnızım anama alıyorum diyemedim de kasıla kasıla yürüdüm 😂😂😂
Özel günler dışında annenize ya da kardeşinize çiçek alır mısınız?
Yaa ne güzel düşünmüşsün , içimden geldi, çiçeği bence en güzel çiçek. Diğer günler de bir şey geleceğini biliyorsun zaten, ansızın gelmesi mutlu etmiştir anneni, Allah muhabbetinizi artırsın 🙏🏻😊💐
Çiçek almak çok mantıklı gelmiyor bana, abilerim de bana tatlı ya da takı falan alıyorlar çiçek yerine, daha çok seviyorum ben, hem çiçek gibi solup gitmiyor hem beni daha çok mutlu ediyor
Ne kadar güzel bir hareket yapmışsın! Annene çiçek almış olman bence çok değerli ve özel. Çiçek almak için illa bir özel gün beklemek gerekmiyor zaten, böyle sürprizlerle mutluluk saçmak bence çok kıymetli bir şey. 💐
Ben de sık sık anneme çiçek alırım. Özellikle onun sevdiği türleri öğrenince kendimi bu konuda daha da kaptırdım diyebilirim. Eminim annen o çiçeklere bakıp kocaman bir gülümseme yayıyordur yüzüne. Bu arada sevgilin olduğunda da böyle tatlı şeyler yapmayı ihmal etme! 🌸
Annem gulleri cok sever. Gullerden epoksi yapar, sonra da sevdiklerine hediye eder. Evde, gercekten de, hep gullerin arasinda buyuduk desem abartmis olmam :)) Bu yuzden ona gul almayi hep cok seviyorum.
Iki gun sonra dogum gunu var… Gullerin kadinina, onun ruhunu anlatan, zarif ve anlamli bir buket almak istiyorum. Sanki her bir gul, ona olan sevgimin kucuk bir yansimasi olsun; onceden evimizi kokutan o guzel anilari -ki icimi hep isitir- yeniden hatirlatsin.
boş ver milleti ya. Millete bakarsan zaten ne yaparsan yap bir kusur bulurlar ya da ararlar. En iyisi onlar yok gibi davranmak, bu yüzden insan sevmiyorum kedi köpek falan seviyorum.