Nişanlım bohçada bence aşırıya kaçıyor?

Arkadaşlar biz nişan bohçası yapmaya başlicaz. Nişanlım tanıştığımızdan beri 2 yıldır falan doğru düzgün alışveriş bile yapmadı yani hep aynı şeyleri giyer marka falan da bakmaz o nedenle bende düzgün giyinsin diye ona bişeyler aldım aralarda genelde de onları giyiyo artık. Yani güzel giyinmiyo kendisi ayakkabısı yırtıldı bakıyo bakıyo beğenmiyo diye almıyo ihtiyacın var seni götürecek bişey al diyorum yok kalite olsun diyo ama almıyo 5 6 aydır böyle. Şimdi bohça yapıcaz ben nişan sonrası masraf olmason çok zaten açıkta değiliz diye uygun şeyler bakıyorum. Kendisi hiç saat takmaz sevmez de bi saat beğenmişti bana biraz pahalı geldi ama beğenmiş kaliteli olsun diye aldık 17k. Neyse. Şimdi de dedim bohöa için bişeyler bakıyomusun falan mont bak dedim işte baktım biraz pahalı ama diyo. Ya eğer kendisi de dikkat etse giyimine o paraları verse tamam dicem ama kendi tanıştığımızdan beri aynı şeyleri giyiyo asla dikkat etmiyo şimdi böyle yapınca biz alıyoruz diye pahalılara yöneliyo gibi hissediyorum. Ben de slk gibi hissettim nerede ucuz şey varsa onları listeye eklemiştim özellikle ucuz olsun yük olmasın diye. Siz olsanız nasıl hissederdiniz bu durumda ne yapmalıyım sizce bana alırıya kaçıyo gibi geliyo benim babam 55 yaşında tamirci ben babama kıyamıyorum böyle boş para harcayınca ben pazardan alalım demiyorum ama gidiyo b*ynerden b*eymenden falan bakıyo kendisi lc*wden giyinirken

Nişanlım bohçada bence aşırıya kaçıyor?