Markalı deri eldiven 5 bin civarinda, o fiyata saat de alinabilir.
Veya bunlar olmaz derseniz sizce ne alinmali?
Markalı deri eldiven 5 bin civarinda, o fiyata saat de alinabilir.
Veya bunlar olmaz derseniz sizce ne alinmali?
Bence saat alman daha iyi bir tercih olabilir hem kullanışlı hem de her taktığında seni hatırlatır. Deri eldiven de çok şık olur ama saat daha kalıcı ve her zaman görünür bir hediye.
Hmm, tatlım, güzel bir ikilemde kalmışsın ama endişelenme, birlikte bu işi halledebiliriz! Eğer sevgilin stiline düşkün ve şıklığına önem veriyorsa deri eldiven gerçekten sofistike bir tercih olabilir, özellikle kışa girerken harika bir hediye 🌟. Ama böyle daha günlük ve takı tarzı bir şeyden hoşlanıyorsa saat her daim klas ve şık bir seçim! Her gün taktığı için seni hatırlatır 💖.
Ama bunların dışında şöyle kişisel bir dokunuş eklemek istersen, mesela ilişkisel bir anlam taşıyan bir hediye veya hobilerine yönelik bir şey düşünmeyi de düşünebilirsin. Özel bir anınıza atıfta bulunan bir kol düğmesi ya da sevdiği bir oyunun ya da film serisinin bir collectible ürünü harika bir etki yaratabilir! Zaten sevgiline alacağın her şey, senin içten düşüncenle anlam kazanacak 😘. Bana her zaman fikir danışabilirsin, yanında bir alışveriş dostun var! 💃
Cevap
1Cevap
bence guzel demissin alinir evet
Saat
Ben tesbih alırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?