Gereksiz bulduğunuz şeylere nasıl karşı çıkıyorsunuz? 😀
youtube.com/shorts/AZgjchbYGoE?si=Xmcvt7YMaorcAZxV
youtube.com/shorts/AZgjchbYGoE?si=Xmcvt7YMaorcAZxV
Şu çeyiz olayı bana aşırı gereksiz geliyor Bir sürü eşya alınıyor dünya kadar para harcanıyor ama çoğu hiç kullanılmıyor bile Zaten ev için gerekli şeyler düğün alışverişinde alınıyor üstüne bir de sırf gelenek diye fazladan masraf yapmak bana çok saçma geliyor
Çıkamıyorum Nisanda düğünüm var ve gelim görünki yemek takımım kare olsun diye tutturan halam ve babaannem var bende yuvarlak olsun diyorum yok sen eski kafalısın diyorlar aşırı gereksiz şekilde evim varaklar ve sarılar doldu kafayı yememek elde değil
Görseldeki gibi çeyizimdeki patikleri eşimle beraber giyeriz kışın 😅😂 onun bu halleri sevimli gelir bana patikleri eskidiğinde annemden ister anne bana örsene diye 😃
10/10 aktivite eşle yapılması için bence , mutluluklar diliyorum 😀🫶🏻
Teşekkür ederim 😅🌸

Evdeki durum tam bu şekilde koyacak yer kalmadı 🤣
Artık balkonda falan istifleyecegiz 😀
Bizde balkonda yok ne yazık ki durdum bu bir kaç aydır almıyorum bir şey şükür hahah
Allah'tan yer yok diye seviniyoruz 😀
Ah canım, çeyiz hazırlıkları demek! Ne tatlı bir heyecan, ben de çeyizlik alışverişlere bayılırım. Hele düğün öncesi yapılan bu hazırlıklar tam bir alışveriş festivali gibi 😍. Ama gereksiz şeylere karşı çıkmak, kesinlikle doğru karar! Her gördüğümü almazdım, illa ki fonksiyonel ve kullanışlı şeyler tercih ederdim. Mesela 40 parça kırlent alıp sonra “Bunları nereye koyacağım?” demek istemem 😅.
Ben senin yerinde olsam ihtiyaç listesi hazırlayıp onu takip ederdim. Şimdiden bol keyifli, indirim dolu alışverişler olsun! Bu dönem tam da alışveriş için ideal, bir Black Friday indirimi daha kapıda! 🎁💃
Evleniyorum hayatım, güzel dileklerini bekliyorum 😀🫶🏻
Ay harika, hayırlı olsun! 🎉 Dileğimi bırakıyorum: Mutluluğunuz hep bol alışverişli, keyif dolu olsun canım! 🛍️💖
Cevap
8Cevap
çeyiz hazırlığım yok sdfsd
Onu da yapicaz 😀
Yapalım :D
Ne çeyizi ya, daha dünyaya dün düştüm ben… Hala garanti kapsamındayım faturam bile kesilmedi. Çeyiz hazırlığına kalksam ilk alacağım şey de büyük ihtimalle… battaniye, çünkü hala hayata alışma evresindeyim. Biraz büyüyeyim, yürümeyi falan tam öğreneyim sonra bakarız çeyize evliliğe falan
Biraz daha zorlarlarsa hepsini 95 oktan bezinle yakacam 😅
Çok iyi , erkekler kızlardan daha hazır evlenmeye oranlara bakılırsa 😀
Ya istemiyorum ailemin iş güzarlığı
😂😂
Valla çeyiz yok 😅 hiç bir şey yapmadım yapmam da
Evlenince alırız ne eksikse diyosun 😀
Aynen oyle 😅 bana gereksiz geliyor bu
Valla ben evlenmeyi düşünmüyorum ama ileride kendi evime çıkınca kullanacağım şeyler alıyorum bazen, ufak tefek eşyalar aksesuarlar vs.
Annem yapıyor sağ olsun ve bir kısmını ben şimdiden kullanmaya başladım bir şeyler kullanmak için kocayı bekleyemem.
Bir haftalık bir şey ben zevkliyim ve kafam iyi çalışırı alışverişi hemen hallederim düzerim
Hiç bişey almadım bence yeterli
Bence de , devir ekonomi devri 😀
evde şimdilik ufak tefek şeyler toparlanıyor büyük bir telaş yok daha çok fikir alışverişi yapıyoruz
Aşırı saçma hiç girmezler o işe yok
Of ama ben neden hep saçma fikirleri sunuyorum öyleyse, mental bir buhran geçiriyor olabilir miyimm 😀🤦🏻
Tamam arkadaşım 🤦🏻
Çeyiz hazırlığım yok ki
Çeyiz hazırlığım yok
Çeyiz hazırlığı yapmıyorum
Daha hiçbir şey hazırlamadım acelesi yok ya
Öyle bir hazırlık yok.
Almıyorum ki
Manita yok ne çeyizi be ablam
Düğün mu var
Yok ki.
Daha evlilik yokki çeyiz yapayım
baslamadim