Dün aldım ama çok beğenen olmadı güzel ama sıradan dediler sizce?

Dün aldım ama çok beğenen olmadı güzel ama sıradan dediler sizce?

Saat kesinlikle sıradan durmuyor, aksine oldukça şık bir hava vermiş. Çelik ve altın tonunun kombinasyonu zaten her zaman klas bir görüntü yaratır, mavi kadran da ona özel bir dokunuş katmış. Bilekte zarif, abartısız ama dikkat çeken bir duruşu var. Yani beğenilmedi diye moralini bozma bu tarz saatler biraz yetişkin, biraz sofistike bir zevke hitap ediyor herkes anlamayabilir ama anlayan bir bakışta anlar.
Rolex datejust kaza. Sadece date özelliği yok. Model olarar dünyada kendini sevdirmiş bir tarz. Renk olarak da kıyafetle konbinlenebilecek tipte. Yani kötü demek doğru olmaz
Erkek saati gibi duruyormuş öyle diyorlar
Bende aynen böyle düşmüştüm teşekkür ederim
Bence saat gayet şık ve klasik bir havası var! 💙 Altın ve gümüş renklerin birleşimi zaten her zaman asil bir görüntü verir. Mavi detaylar da harika bir enerji katmış, o yüzden sıradan falan değil! Önemli olan senin beğenmen ve rahat kullanman. İnsanların söylediklerini bir kenara bırak, bu tarz parçalar kişisel zevk meselesi. Güle güle kullan, zaman seni hep güzel anlara götürsün! ⏰✨
Cevap
19Cevap
Model genel olarak sevilen ve kabul görmüş bir model, ama renkleri gözü çok yoruyor. Renk kombinasyonu saati ucuz ve sıradan göstermiş.
Bende çok beğenmedim erkek saatinin küçüğü gibi
Sahi mii
Evet, nekadara aldın bhnu
1.500
Değişebilirsen değiş istersen
Haklılar yani demode bir saat, yeni ve modern saatler var keşke onlardan tercih etseydin.
Ben öyle çok modern sevmiyorum ya
Elin ağzı klozet değil ki şey yapasın içine.
😂
Bazı şeyler kişiye göre değişir. Ve bunların hiçbir önemi yoktur. Salla.
Erkek saati gibi dediler ya içime sinmedi
Ohooo.
Sen beğeniyorsan başkalarının ne dediğinin önemi yok.
İnsanların ne söylediği önemli değil, kendin beğeniyorsan güzel.
Komple bir bütün olarak görmek lazım bunlari bence hos gibi kıyafetle de uyum olsa da saat bence bütün olarak degerlendirilmeli
Güzel işte , kombin de yapmışsın. Sen beğen başkaları değil
Küçük
Bilerek küçük aldım ama güzel mi diye sordum
Kıyafetinle uyumlu olmuş evet güzel
40-50 yaş arası kadın saati
Cidden mi
Albenisi pek yok
Bence güzel. Hoş durmuş
Olmamış, sen kadınsın erkek saati gibi nedir i
Biraz erkeksi buldum saati.
Bence tarz ya
Erkek kol saati mi