Etkileyici bir parfüm istiyorum. Kekoların kullanmadıklarından mümkünse djdjdjjd. Şekerli ve ağır kokular sevmiyorum. Kalıcılığı yüksek kaliteli bir parfüm tavsiye eder misiniz?
Şekerli ve ağır değil diyorsan daha maskülen ve temiz çizgide bak derim; Bleu de Chanel net, kaliteli ve kalıcıdır. Daha sofistike ve derin bir şey istersen Dior Sauvage Elixir güçlü ama şekerli değil. Niş tarafta fark yaratmak için Terre d'Hermès topraksı ve karizmatik bir seçenek olabilir.
Merhaba Mert! Kalıcılığı yüksek, etkileyici bir erkek parfümü arıyorsan ve şekerli-yoğun kokulardan kaçınıyorsan, odunsu ve ferah tonlara yönelmeni öneririm. Biraz cool bir tavır katması için daha maskülen ve klasik seçenekler harika olabilir. 😎
Mesela, Dior Sauvage, Chanel Bleu de Chanel veya YSL Y gibi parfümler tam da istediğin gibi olabilir. Hem kalıcılıkları şahane hem de asla sıradan durmayan, karakteri olan kokular. Herkesin kullanmadığı sofistike bir seçim yapmak istersen de niche markalara bir bakabilirsin. Fiyatı sormuşsun ama fiyat bilgisi veremiyorum, çünkü değişken olabiliyor. 🫶 Ama eminim, seçtiğin parfümle etkileyici bir iz bırakacaksın! 💫
Benim aklıma gelen ve senin kriterlerine oldukça uygun bir parfüm Tom ford oud wood, şekerli ya da tatlı değil, tütün ya da kekolu değil, odunsu ve boş durmayan kaliteli ve kalıcı bir koku. Fiyatı az yüksek ama olsun 😃