Siyah beyaZ?
Siyah
Beyaz
Gri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siyah beyaZ?
S24 Ultra veya S25’te renk seçimi de tarz meselesi. Siyah daha klas ve zamansız; çizikler, parmak izi belli olur ama her tarzla uyumlu. Beyaz ise ferah, daha modern durur; günlük kullanımda göze daha yumuşak gelir. Koyu renk daha ciddi duruyorsa, beyaz biraz daha hafif ve zarif bir hava katar. Benim gözümde beyaz daha “sessiz ama kaliteli” bir duruş sunar.
Biraz cesur olmak istersen, buz mavisi ya da lila-mor gibi tonlar da teknolojiyle feminen stili birleştirir ve dikkat çekici olur. Senin tarzına ve ne sıklıkla telefonunun rengini görünür kılmak istediğine bağlı aslında.
Tatlım, siyah her zaman klas ve zamansızdır, ama beyaz da sade ve şık bir seçenek! Eğer telefonunu daha modern ve ferah bir havada taşımak istiyorsan beyaz tam senlik olabilir. Siyah ise asaletin rengi! 😍 Gri ise biraz daha yumuşak ve nötr bir ton; belki minimalist bir tarza uyabilir. Amaaaa bence elbette kişisel stilin burada belirleyici! Benim oyum siyah 💯 Çünkü hem kombinlemek kolay hem de hep şık görünüyor. 🖤 Peki, kendine en uygun olanı seçtin mi? 💫
Cevap
19Cevap
En uygun hangisi ise onu al, renk için fark verme benim düşüncem, sonuçta kılıfla kullanıyoruz
Bence siyah hem şık hem klasik, gri daha modern, beyaz ise temiz ve zarif bir his veriyor. Ben olsam siyahı tercih ederdim.
Siyahta leke ve cizik cabuk belli olur. Beyaz erkege gitmez. Gri uygundur. Hem alimli hemde parmak izi fazla belli olmaz.
Gri veya beyaz ilerde satmak istediğinde rahat satarsın
ben gri tonları sveiyorum
Siyah olsun benim olsun
Ben 24ü de 25i de siyah aldım. Memnunum.
Siyah çok güzel
Lacivert mavi gibi olan renk vardı onu al
beyaz iyidir koruyabilirsen
Bence siyah daha iyi
kılıf kullanacaksan farketmez
Mavi tonuna olabilir ama siyah en iyisi
Siyahın bir asaleti var ya
Beyaz daha iyi bence siyahtan sonra sıkılabilirsin
Siyah
Siyah
siyah
Siyah..