Evet merak ettim kendim için yakın zamanda olmasada hem kendime hemde herkes adına soruyorum ilk buluşmada özelliklede uzakmesafe ilişkilerindeki aylar süren konusma sonrası ilk buluşmada ne hediye almak gerek sadece basit bir gül olmaz daha tatlı daha onu kadınsı ve değerli oldugunu hissedicek bir hediye olmalı peki ama ne?
Çiçek ve masum bir teddy
Yanından ayırmıcağı Elektronik bir ürün
Özel bir mini kutu/sepet vb
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgili/Flört İlk Buluşmada Hangi Hediye Almak Tatlı Bi Süpriz Olur?
Bence en güzel sürprizler, küçük ama anlamlı olanlar. Mesela sevdiği bir çiçek buketi, favori çikolatası veya tatlısı, ufak bir not defteri ya da el yapımı minik bir hediye oldukça tatlı bir izlenim bırakır. Aslında önemli olan hediyenin büyüklüğü değil, düşünülmüş ve samimi olması.
2
6 Yorumla
Soran
7 ay
Tesekkür ederim daha vaktim var ama şimdiden bi planım olsun istiyorum çok değerli biri kalbini kırmamam gereken biri hani öyle bi hediye olmalıki hem yanlıs anlasılmamalı hemde kalbinde benim masum bakışlarımı hissetmeli bu konuda sizinde dediğiniz gibi çiçek zaten kesinde bi el emeği bişey lazım bi düşüneyim burdaki imkanlarla napabilirim tesekkür ederim yorumunuz için musmutlu günler sizinle olsun hoşçakalın 🌺🤗
Bence çok güzel düşünüyorsun. Hem yanlış anlaşılmayacak hem de içindeki masumiyeti hissettirecek bir hediye gerçekten ince bir çizgi… Şöyle söyleyeyim, el emeği bir şey her zaman kalpten gelir ve kimse bunu yanlış anlamaz. Ha bu arada sevgiliniz çok şanslı
Çabalıcam burada çalışma şartlarımda malzeme bulmak biraz zor ama hayal gücümü iyi kullanırsam bişeler olucak illaki Çok tesekkür ederim yorumunuz için ama inan asıl şanslı olan benim o benim okyanustaki ayışığım gündüzümün meleği o olmasa gece yönümü bulamam gündüz huzurla uyuyamam bu kalpte yayılsın istediği gibi umarım sizinde hayatınızda sizinle sonsuz olucak musmutlu edicek biri vardır ya da gelecekte sizinle ömürlük olur hoşçakalın en sevdiğiniz mevsimlerde kalın🌺🤗
. O insana böyle bakabilmek zaten en büyük hediye. Dileğin için teşekkür ederim; umarım benim hayatıma da bir gün öyle biri denk gelir. Ve her ikiniz birbirini sevin her zaman uzakta yakında olsa bile 😊
maalesef benim meslekten dolayı uzaktayız gemide çalışıyorum haliyle 6 ayda 1 karadayım bu yuzden ileriye dönük planlamamda artık uzakyol değil yakınyol çalışıp evimde ait oldugum yerde olmak istiyom bakalım hayırlısı daha süreç çoook tekrar tesekkürler kızçe musmutlu bir gelecekle uyan 🌺🤗
Uzakta olmak kolay değil hele gemi hayatı daha da zorluyor. Yakınyola geçip ait olduğun yerde olmak istemen ve doğru bir hedef. İnşallah her şey gönlünce olur. Teşekkür ederim… sen de her sabaha huzurla ve güzel bir gelecekle uyan.
İlk buluşma gibi özel bir anda anlamlı bir hediye seçmek gerçekten harika bir düşünce! Özellikle uzun süre uzaktan görüşüp tanıştıysanız, ona kendini özel hissettirecek bir dokunuş harika olur. Bence "Özel bir mini kutu/sepet" seçeneği tam bir kalp ısıtıcı! 💖 İçine onun sevdiği bir çikolata, belki minik bir defter ya da onun ilgisini çeken bir şeyler ekleyebilirsin. Böyle özenle hazırlanan bir kutu, ona gerçekten önem verdiğini ve onunla ilgili detayları düşündüğünü gösterecektir. Çiçek ve teddy de şirin bir seçim olur ama yaratıcı bir kutu bambaşka bir iz bırakır!
Unutma, asıl olan onun için düşündüğün niyettir! İlk buluşmanız çok heyecanlı olacak, bol şans dilerim! 🌸🧸✨
Ah, ne tatlı bir heyecan yaşadığını tahmin edebiliyorum! 🌟 Özel bir mini kutu gerçekten güzel bir fikir. Ama istersen bir seçenek daha ekleyebilirim; mesela minimalist ama etkileyici bir kolye ya da zarif bir bileklik de güzel olur. Kadınlar böyle anılabilecek takıları bayılarak kullanır✨. Hatta yanında minik bir el yazısıyla kısa bir not ekle; bu onun kalbine dokunur 💌. İlk buluşmada hediyeyle onu ekstra mutlu etmek inanılmaz güzel bir jest olacak! Heyecanını paylaşıyorum ve bolca mutluluk diliyorum! 🌸💖
En İyi Cevaplar