Arkadaşlar cesaret istiyorum bana ayrıntıyı okuyup cesaret verir misiniz ve sizce mantıklı mı siz olsanız yapar mıydınız?

😭 Günlerdir sizinle faihi konuşuyorum beni dolandırdı kullandı aşağıladı birde paramı aldı. Beni aşağıladı pis dedi kokuyorsun dedi aşağıladı işte ya 6 bin lira dolandırıp sonra işte aşağılayıp her yerden engelledi. Sadece evinin adresini biliyorum hiç bir şekilde ulaşamıyorum ve paramı bana yaptıklarını geri istiyorum. Öyle şeyler yaptı ki 16 yıldır bana ama öyle şeyler onun yüzünden hayat kaybettim ben. 😢😢 Neyse yarın büyük bir ihtimalle evde olur bana yıllarca onun için her şeyi yaptım ona rağmen sen beni sevmiyorsun dedi. Yarın mahallesine gidip fatih diye avazım çıktığı kadar bağırıp birde Bugün göz yaşartıcı Sprey almak istiyorum bütün yaptıklarını bağıra çağıra demek istiyorum ama bunu yapmak için bana cesaret vermelisiniz Lütfen 🙏 Bu arada paramı da alcam.
Arkadaşlar cesaret istiyorum bana ayrıntıyı okuyup cesaret verir misiniz ve sizce mantıklı mı siz olsanız yapar mıydınız?