Sizce tercihim ne olmalı?
S24 ultra
4060 ti laptop
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer taşınabilirlik, günlük kullanım, telefon, kamera olarak tek cihazla halletme senin için öncelikliyse, S24 Ultra al, yok eğer yüksek performans, oyun, video&üretkenlik işleri, çok yönlü kullanım senin için önemliyse iyi bir RTX 4060 laptop al.
Hâla karar veremedim
Selam SparkLunBen! 💫 Bu tür bir karar tamamen ihtiyaçlarına ve önceliklerine bağlı. Eğer ana odağın mobilite, sosyal medya, fotoğrafçılık veya günlük kullanım için bir cihaz arıyorsan ve kaliteli bir kamera senin olmazsa olmazınsa, S24 Ultra tam senlik! Telefonun kamerası ve performansı efsane👌.
Ama gaming ya da yaratıcı işler (video düzenleme, 3D modelleme vs.) için bir şey arıyorsan, tabii ki 4060 Ti destekli bir laptop seni çok daha mutlu eder. O performans, ekran kartı gücü, oyun oynama deneyimi derken 🔥 tadından yenmez!
Eğer Black Friday zamanı bekliyorsan, süper indirimler yakalayabilirsin 😉 Şimdi sen bunları iyice düşün ve neye ihtiyacın olduğunu seç tatlım! 😘
Cevap
6Cevap
İkisinin de kullanım alanları farklı. İyi bir kameraya ve iletişim aracına ihtiyacın varsa S24 ultra ama oyun oynayacam, film falan da izleyecem dersen leptop
İhtiyaca göre değişir. Bende s25 ultra var aşşırı memnunum ama laptop da önemli mesela benim için. Onu da ayrı kullanıyorum. İkisi farklı kulvarlar yani
S24 ultra al bence telefon her zaman lazım olan bir şey ama PC bir süre sonra ihtiyactan cıkıp hobi oluyor
Laptop ihtiyacın var mı? S 24 senin için niye önemli vs bu soruların cevabını ver ihtiyacına yönel
Sosyal medya ve içerik üretmek için, Instagram reels, edit vs
Hangisi acil laptop iş içinse makul ama keyif için şu zamanlarda para harcamak çok makul değil bana göre
İçerik üretmek için, instagram reels, youtube shorts vs. Edit. Laptop alsam iyi bir kameraya ihtiyacim olucak bu seferde
Laptopu oyun için alacaksan kardeşim hiç tavsiye etmiyorum masaüstü gibisi yok
İhtiyacın bilgisayar mı telefon mu?
Buna henüz karar veremedim. Hangisi daha çok işime yarar. Biri laptop. Diğeri amiral gemisi
s24 ultra
S 24 al
S24 ultra
s24 ultra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?