Geçen ay da benim doğum günümdü, bana body sprey, oje, gloss verdi Watson dan.
Aklımda bioblas saç kremi anahtarlık düşünüyorum ama az gibi başka neler olabilir?
Aklımda bioblas saç kremi anahtarlık düşünüyorum ama az gibi başka neler olabilir?
Arkadaşına doğum günü için duygusal ma aynı zamanda kullanabileceği bir hediye al. Daha rahat bir tarzdaysa, sevdiği markadan bir sweatshirt ya da kitap da gayet güzel bir tercih olur. Biraz daha maddi bir hediye düşünüyorsan, kaliteli bir parfüm veya zarif bir aksesuar, örneğin bileklik, kolye, saat her zaman işe yarar. Eğer yakın bir arkadaşınsa, en iyi seçenek kişisel anlamı olan bir şeydir, örneğin birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızı çerçeveletip küçük bir notla ver. Bu, ucuz ama çok etkileyici olur.😍💅
Tavsiye için teşekkür ederim. Kendisi pek kitap okumuyor, takı ve parfüm konusunda da aslında parfüm düşündüm ama pek sevip sevmiyceğinden emin değilim. O yüzden bu gün ismi yazılı not defteri sipariş verdim. Bakalım kendisi kullanıyor defter
Bioblas saç kremi ve anahtarlık güzel fikirler, günlük kullanışlı şeyler her zaman işe yarar. Bir de sevdiği tatlardan küçük bir atıştırmalık paketi veya kişisel defter gibi zarif ama samimi bir hediye ekleyebilirsin.
Cevap
2Cevap
Gayet güzel olur gadası
Verdiğin şeylerin çokluğuna değil kalitesine onem vermelisin bence
Tabiki. Neler olabilir ki mesela
İstediği bi parfüm var alırsam beğenmez diye düşünüyorum bilemedim
İstiyormuş niye beğenmesin
Manevi olarak değerli bişey alsan daha mantıklı değil mi veya yapsan yakın mısınız
İsme özel not defteri düşündüm? Sence nasıl
olabilir tabi ama mesela beraber fotoğraflarınızın olduğu bir albüm yapabilirsin veya mesela anı kutusu tarzında bir hediye de hazırlayabilirsin
Parfüm al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?