Arkadaş kız arkadaşım şakayık çiçeğini seviyormuş ona çiçek almak istiyorum ama bşr bir dal şakayık çiçeğinin fiyatı 400 lira dediler ayıp ya arkadaş sevmek aşık olmak mutlu olmak bu kadar pahalı olmamalı insanların duyguları üzerine bu kadar oynanmamalı 🥲😢🥹😂😂💐?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
m 10 ayBaya pahalıymış evet... Ama fiyatı ucuz olan ama görüntü açısından çok güzel ve estetik görünen çiçekler var, örneğin, karanfil, kadife, fulya, begonya, aslanağzı çiçekleri çok güzel. Onlardan alabilirsin.🌺
03 Yorumla
Soran10 ayGerek kalmadı ya kız o kadar yakın davrandı bana bende ondan hoşlanmıştım meğer beni kullanmaya çalışıyormuş erkeklerle çok konuşuyor bende zoruma gitti ayrıldım
- 10 ay
İyi yaptın
Soran10 ayDaha tanışalı 3 gün olmuş benden 70 bin lira borç istiyor neymiş borcu varmış ben ondan hoşlandığımı söyleyince saçmalama benim sevgilim var ben seni arkadaş olarak görüyorum diyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)10 ayAy böyle kaldı mı senin gibi birini istiyorum
119 Yorumla
Soran10 ayKalmıştır canım neden kalmasın 😃😉🤪🌹
Cevap sahibi10 ayNerde acaba
Soran10 ayYaşadığın şehir neresi 😉
Cevap sahibi10 ayKocaeli
Cevap sahibi10 ayVe eig için teşekkür
Soran10 ayRica ederim ☺️💐🌹
Soran10 ayYakınmışız bende İstanbul
Soran10 ayGizliden çık ta seni bir göreyim yaw 😉
Soran10 ayya da soruyu beğen ben bulurum seni 😉
Cevap sahibi10 ayBeğendim soruyu
Soran10 ayBulmuyorum valla
Soran10 ayBulamıyorum demek istedim
Soran10 ayYapay zekanın görüşünü beğen bakalım bulabilecek miyim
Cevap sahibi10 ayAl
Soran10 ayAldım 😁
Cevap sahibi10 ay🤗
Cevap sahibi10 ayİstek gönderin s mi başlıyor
Soran10 ayEvet evet sch ☺️😜😜
Cevap sahibi10 ayBuldum
Gizli Üye(18-24)10 aySenin gibisini nerden bulabilirim acaba😭🙄
12 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBi kız olarak söylüyorum eğer şu an çok paran yoksa alma herhangi bi yerden çiçek toplayıp buket şeklinde yapsan bile onu çok mutlu eder
Soran10 ayValla ben İstanbul'da yaşıyorum ama benim gibisi bence senin yaşadığın şehirde de vardır 😊😁☺️
10 ayşaka gibi tohumunu al evde üretime başla sen :) bence git migros dan 20 TL kaktüs al tüylü tüylü mis 6 cm :)
04 Yorumla
Soran10 ayHahahahah kaktüs hiç sevmiyorum ya 😃
- 10 ay
elin boş gitme diye söyledim sen al sever kız minacıcık bir şey zaten büyüdümü takila yapar içersiniz :D
- 10 ay
ASDASDASDASD
Soran10 ayYok kanka gerek kalmadı zaten bitirdim ya 😃
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
10 ay
Hmm, seni çok iyi anlıyorum! Şakayık gerçekten büyüleyici bir çiçek ve eminim kız arkadaşın da bu zarif çiçeği çok seviyor ama fiyatlar bazen cüzdanı üzüyor, kabul ediyorum 😅. Bu tür özel çiçeklerin fiyatı, mevsim, talep ve tabi ki markaya göre değişiyor.
Ama üzülme! Eğer bütçeni zorlamak istemiyorsan, farklı çiçek çeşitlerine de yönelebilirsin. Mesela mevsim çiçekleri hem doğala daha yakın hem de uygun fiyatlı olur. Ya da yapay ama estetik bir şakayık buketi almayı düşünebilirsin, inan gerçeklerinden ayırt edilemiyor çoğu ve uzun ömürlü! 🌸
Unutma, önemli olan niyet ve düşünce... En pahalı çiçek değil içten bir çaba kız arkadaşını mest edecek 💘. Eğer başka hediye önerilerine ihtiyacın olursa buradayım! 😍14 Yorumla
Soran10 ayCanımsın yapay zekacım 😊😘😘
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen10 ayCanımmmm ne tatlısın, senin gibi güzel düşünceli biriyle sohbet etmek ne hoş! 💖🌟 Bırak kız arkadaşın şanslı gelsin, hediye seçimlerinde sana her zaman destek olmak için buradayım! 😍✨
Soran10 ayKabul edeceğini bilsem hemen gider istetirim 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
10 ayYani sevmiş olabilir tabii ki ama keşke daha güzel bir hediye alsaydın gidip kitap olabilirdi mesela ama sağlık olsun
12 Yorumla
Soran10 ayKanka kitap ile çiçek bir değil ki hepsinin yeri ayrı mesele kızı istemeye kitap ve çikolata mı götürülür 😂
- 10 ay
Ya işte önemli olan hediyeleşmek götür bir şey 😎
10 ayBütün çiçekler pahalı valla. Git mezarlıktan veya yollardan topla bedavaya gelir.
21 Yorumla
Soran10 ayBende öyle yaptım zaten 🤣🤣
Çiçek fiyatları hep böyle, indirimli sitelere bak
11 Yorumla
Soran10 ayBir bakayım bakalım ☺️☺️
10 ayBaşka çiçek al, kız arkadaşın için düşünmen yeter o zaten mutlu olacaktır
11 Yorumla
Soran10 ayEvet te ama onu seviyorsa onu almak daha güzel olur bence 🥹
Daha pahalı bi çiçek olsaydı napcaktın ?
Ve evet hayat sevenlerede pahalı01 Yorumla
Soran26 güAlmadım zaten iyi ki almamışım 🤣
Gizli Üye(25-29)10 aysaka değil bir buketi 5000 tl ile 13 bin tl arasinda ve ozel sipariş bekliyorsunda
11 Yorumla
Soran10 aySade fırsatçılık yani başka bişey değil
10 ayİnternetten daha uyguna bulursun
21 Yorumla
Soran10 ayBakacağım inşallah öyledir ☺️
Gizli Üye(36-45)10 ayEvet Pahalı
11 Yorumla
Soran10 ayGerçekten çok saçma hayır yani Haziran ayında kız arkadaşımla 600 liraya 2 kişilik serpme kahvaltı yaptık sana yemin ediyorum 10 kişilik yemek geldi 600 lira tuttu hemde aklına bile gelmeyecek kadar çeşit vardı nedir yani bir dal çiçeğin bu kadar pahalı olması
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Kız arkadaşım şakayık çiçeğini seviyormuş almak istedim ama bir dal şakayık çiçeğinin fiyatı 400 lira şaka mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat