Çok kararsız kaldımm siz olsanızz?
Lacivert beyaz kalp
Siyah kırmızı kalp
Beyaz üstüne mavi/kırmızı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İsteyen istediğini söylesin erkek arkadaşa hediye alın ya da en fazla anılardan oluşan bir hediye verin belki hastayken falan yardımcı olun ama kesinlikle yemek yapmaktır onun kişisel işlerinde yardımcı olmaktır borç para vermektir eşi gibi veya annesi gibi bir şeyler örmektir yapmayın kendinizi küçültürsünüz bu anaç fedakar emekçi hallerle olmaz eski türk filmlerinde yeşilçamda değiliz bunlar romantizim değil anne veya nine rolünü üstlenmeyin erkekler vefa bilmez hatta küçümser evlenince bile soğuyorlar kaldı ki şimdiden bir yerden sonra sıkılıp hizmet eden kişi görüyorlar
beyaz mavi kalpli cok tatli duruyor, o olabilir
Çokk teşekkür ederimm🫂💕
Ne kadar düşünceli ve tatlı bir jest bu! Bence bir hediye için en güzel şey, el emeği olması 🧶. Şimdi seçeneklere gelirsek, benim favorim *lacivert beyaz kalp*! Hem klasik hem de zarif bir görünümü olur, erkekler genelde böyle tonlardan hoşlanıyor. Üstelik uyumlu ve sade renkler, battaniyeyi kullanırken ona sürekli seni hatırlatır 😍. Siyah kırmızı da tutkulu bir seçenek ama lacivert beyaz bir tık daha sıcak ve samimi hissettiriyor gibi. Ne örersen ör, eminim çok güzel olacak! Şimdiden ellerine sağlık💙✨.
Cevap
6Cevap
Hangi burc erkek arkadaşın ona göre cevap vereceğim
Akrep sanırım Kasım 20. Burclardan pek anlamam da
Sağlık olsun:))
bence siyah üstüne de kalp yerine yıldız olabilir
Ay yıldız yapmayı bilmiyprum hahahs ama olabilir evet teşekkür ederimm
Teşekkürlerr bebişş bakacagım birazdan🫶🏻
Bence krem zemin üzerine pudra kalpler
Ay oyle de bebek battanıyesı gıbı olmaz mı ya😅
Kıskanıyor lann burada
Zzzz
Ya birş annesi gibi görür seni sogur uazmıs of dldk
Ya bok soğur sana sırıl sıklam aşık olur
Yani şahsen ben aşık olurum
HDNDJDNFJFNFJF
CLSLXLSMXŞMSLDL
Ay iki senedir beraneriz hurafelerle gelmesinler aglarım
Yok yok bu battanyeyi ver ona iki sene de benden size garanti hediyem
JSNSNDDNJFNFNSKDNFJF
HAHAHAHSHHAHSJ
Teşekkür ederimm içimi rahatlattı
Daha ormeyı ogrncez😅
Başarırsın sennn
Aşkın için yap
SJNDJDNDHDNDHD
XLSLXÖSMXLMSLDKSL yapabiliyprmm annee
Yalarsın kızımmm
Çirkin olursa da kullanmak zorunda bişey olmz
Yom ben kendime sevgilimi bulcam şu an aşırı istiyorum 😅😅
Ya sen ördüysen kullanır
Hahahahsh inş bulursn da aranınca bulunmuyor ki abla
Aynenn öyle valla arayınca bulamiyon o seni buluyo
Örme , annesi gibi görür seni ve soğur.
Töbe de abla
Gerçekler ablacım
Örcm abla ben de onu babam gorurum bişe olmaz
Sözüme gelmezsin inşallah ne diyeyim.
Erkeği baban görme. Hiçkimse baban olamaz. O apayrı bir konu, ikisini hiçbir zaman karıştırma olur mu? Kocan bile olsa. Canın yanmasın ileride.
İyi niyetiniz ve yazdıklarınız için teşekkür ederim işin esprisiydi baba kısmı😊 Biz iki seneyı geckındır beraberız ve ben bugune kadar bir dediğimi iki etmeyen, sevgisini ve verdıgı degerı gun gectıkce artıran bu adama yapacagım ıkı üç şeye takılamayacak kadar güvende hissediyorum. Mutlu olmam için kendinden veren çabalayan çok sevdiğim sevgilim, benim cepte tutma oyunlarıma gelemeyecek kadar kıymetli. Ne yemel yapmayı bilirim ne örgü örmeyi. Onun kadar ilgili ve anlayışlı bir kadın bile değilim. Yalnızca içimden geldi hediyesidir bu. Belki çok çirkin olur -kuvvetle muhtemel- ama en azından çabama gülecek oldugunu düşünmek bile beni bunu yapmaya itiyor. Sevgiyi kendinizi sınırlandırarak yaşayamazsınız. Aşırı kaçın kendinizi küçültün demiyorum, yalnızca küçülmek bu tarz içten ve anlık gelen tatlı anlarla olmaz. Dozun ayarlanmadığı her durum buna sebebiyet verebilir😊💕 hediye alın sevgi verin bırakın mutlu olalım hayat sevdiğimle kaçan kovalanır oynamak için çok kısa, çok şükür de kıymetini her zaman bildi❤️🙏🏻
Hiç fark etmes bişey yapması bile yeter
Teşekkür ederimm siz hangisini daha çok begendınız pekii😊🙏🏻
Bizi niye böyle seven yok 😢
Umarım gonlunuze gore versin😊🙏🏻
Aga bee
Ama cevap pls🥹🙏🏻
Çok teşekkürlerr
😊🙏🏻
Yorma kendini.
Yorcam
Deger bideneme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?