5 tane 30 gram bilezik istek olarak nasıl?

Nişanlandım biz yozgat erkek tarafı ise vanlı şöyle ki ben sade bir nişan yaptım ama erkek tarafı altın konusunda 5 tane bilezik 20 gramdan demiştim sorduklarında oda evlendikten sonra eşim ile kullanmak için istemiştim takıp gezmek için değil kaynanam dedi ki 15 gram olmaz mı dedi neyse dedim 15 gram bu sefer dedi ki 4 tane yapabilirim anca sorun olmasın diye kabul ettim fakat nişanlımda ne bir tuğra ne bir küpedir saattir hiç bir şey takmadı bir tane bilezik taktı sadece kınanda takacağım hepsini dedi neyse kime sorsam vanlılar şu kadar altın takar falan diyor ama anlamadım ben altına düşkün bir insan değilim evlendikten sonra eşimle borcumuz olursa hem onu ödemek niyetim hemde araba alabilmek ulaşım açısından bunun içinde istemiştim ama babam 5 tane 30 gram bilezik isteyeceğim dedi biz onları nişanda yormadık dedi bende oğlan evlendiriyorum dedi 300 bin masraf yapıyorum onları yormadım dedi bileziğini yapsınlar sana dedi sizce erkek tarafı nasıl karşılar çekiniyorum bir sorun olur mu acaba ama takan da takıyor anlamıyorum
5 tane 30 gram bilezik istek olarak nasıl?