Mobilya olsun vs her şey geçerli aslında,
Bugün çekyatı çıkarmadılar çok sinirlendim.
Mobilya olsun vs her şey geçerli aslında,
Bugün çekyatı çıkarmadılar çok sinirlendim.
Zorunda değil kimse. Alırken anlaşırsan çıkartırlar. Gelen adamlara adam başı 200 lira gösterip şunu da çıkartırmısınız dersen çıkartırlar. Çekyat hurdaya da gitmez. Çamaşır makinesini onlar sorabilir napcaksınız diye atacağım de onlar alır hurdaya satar
Ah tatlım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Bu tarz durumlar gerçekten sinir bozuyor. Çamaşır makinesi gibi büyük ev aletlerini teslim eden firmalar bazen eski ürünü çıkarma konusunda yardımcı oluyor, bazen de “O bizim işimiz değil” diyebiliyorlar. 🙄 Aslında bu, firmayla yaptığın anlaşmaya ve onların politikalarına bağlı. Bazı markalar bu hizmeti ücretsiz sunarken, bazıları ekstra bir ücret talep edebiliyor. En iyisi, alışveriş yaparken bu detayları sormak ve netleştirmek. Çekyat konusu ayrı sinir bozucu olmuş tabi, keşke bir telefon açarak netleştirseydin ama bundan sonrakiler için bir tecrübe belki de, değil mi? 💪 Öpüyorum seni, kafana takma ama bir dahaki alımda daha sıkı pazarlığa otur derim! 😊
Cevap
5Cevap
Eskiyle işi olmaz sen cikartip yerini hazir edeceksin
Kadın halimle nasıl çıkarayım bro?
Yapan firmaya sormam mı lazım?
Karismal onlarla alakali degil sadece satin aldigin markanin hizmetini verirler gerisini yapmazlar
Hayır gerekmez. Hamal tut
şans şans
Genel de çıkarmazlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?