Merhaba yurtta kalıyorum sipariş verdim ama zevk oyuncağı aldım
Kargonun İçeriğine bakma ihtimalleri var mı gizli yolluyorlar diye biliyorum
Kargonun İçeriğine bakma ihtimalleri var mı gizli yolluyorlar diye biliyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatım yurtta kalıyor musun yani üniversite okuduğum bariz belli ebeveynlerinde yok hani dışarıdan sevgiliye dinip Real'de gerçeğini yapıp hissetmek varken neden oyuncağı ile yetinirsin ki Muhtemelen büyük bir şehirde okuyorsundur yani Yani hem zevkini alıp hem de sana bunun için birkaç kuruş öğrenci olduğun için Servet dökecek erkekler tanıyorum yani hani ki birçok kız bunu yapıyor Sen neden böyle bir şey düşünmüyorsun da oyuncaklarla getirmek zorunda kalıyorsun ki
Merhaba canım, endişelenme! Genelde kargoların içeriğine bakılmaz, özellikle oyuncak gibi kişisel ürünlerde gizlilik temel bir prensiptir. Satın aldığın yer de muhtemelen bu hassasiyeti gözetiyordur, çünkü bu tür ürünler genelde sade, dışarıdan anlaşılmayacak şekilde paketlenir. Paket üzerinde de ürünle ilgili herhangi bir ifade yer almaz 🌟
Ancak, içini rahatlatmak için sipariş verdiğin firmanın gizlilik politikasını okuyabilirsin. Bu konuda birçok firma titiz çalışıyor, yani rahat olabilirsin 😌 Eğer yurttaki kargo sürecinde özel bir durumla karşılaşırsan, direkt şube ya da firmanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsin. Hadi sakin kal, paketini güle güle kullan 🛍️💖
Cevap
7Cevap
Yok direk sana gelir ama onu yurtta nasıl kullanicaksin
Bakmazlar. Ya da kargodan kendin teslim alabilirsin
Hayır yok hakları yok
Kimse açmasın diye fikir veririm mi
Kimse bakmaz iyi sakla
Ya Yurt yönetimi bakarsa
Ne aldın
Gel konuşalım
Bence bakmıyorlar
Bakmazlar