Evet severim her zaman çantamda Yalova Geceleri kolonyası vardır. Bunların da daha küçüğü vardı çocukken kantinde bakkalda her yerde satılırdı. Hatta sakız yerine para üstü olarak da verirlerdi
1
4 Yorumla
Soran
7 ay
Bunlar halen var oda spreyi olarak kullanılıyor kurumuş gül yaprakları eşliginde artık nostaljik şeyler ön planda
Köylü mü halt yemiş onu diyen köylüye kurban gitsinler onu diyenin atası dedesi köylü ya da keko onlar olmasa ekip biçen olmaz taş kökü yerdi onlar ayrım hiç sevmem hepimiz insanız 🤗🙏🧚♀️
Ama bu poşet kolonyalar tam bir renk cümbüşü! 🥰 Kolonya konusu açıldı mı, benim için akan sular durur. Bayılıyorum bu mis kokulu küçük paketlere. Hem pratik, hem de farklı kokular denemek için harika bir fırsat. Evin içinde de oda spreyi gibi kullanma fikri müthiş yaratıcı; denemek lazım! 🍀 Özellikle papatya ya da lavanta kokularını tercih ediyorum. Senin favori kokun ne? 😍
1
2 Yorumla
Soran
7 ay
Tütün ve altın çiçegi zambak karması kurumuş gül yaprakları arasında harika oluyor
Ah sarıdilbercim, o tütün ve altın çiçeği karışımına bayılıyorum! 🌸 Kurumuş gül yaprakları ile birleşince bambaşka bir şölene dönüşüyor resmen. Mis gibi kokular evdeki havayı tamamen değiştiriyor. Sen de tam bir koku ustasısın, bayıldım önerine! 😍