Şu koca lahanayı 200'e almış. Kayserili değil yiok, zeki di mi baya ticaret kafası var di mi. Bi de hevesli hevesli diyo ki sen sararsın diye aldım. Neyi sarıcam ben, alttan alttan bilinçaltıma mı oynuyo. Yardım ahali imdat. Bu adam beni neyi olarak görüyo 😒meşhur lahana
Flörtüm bana lahana almış. Lahana gibi birbirimize sarılalım mı demek istiyo yoksa karnı mı acıkmış 😒?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 651 cevap paylaştı.
Aaaa bu çok büyük bir aşk... Ferhat ile şirin den kerem ile aslıdan sonra böyle aşk görülmedi... Lahana alarak demişki senin elinden zehirli lahana olsa yerim 🤭🤭 midemde lahanalar uçuşuyor seni gördükçe demiş ne romantik
Bu lahananın yapraklarıyla sarma yap Orta kısmıyla turşu kur Sonra Çiçek niyetine gül alırsa sakın ziyan etme gülleri 👍 biriktirip biriktirip gül receli yap lahana sarması ile gül reçeli ve turşu mükemmel olur.
Ay lahana romantizmi diye bir şey varmış da bizim haberimiz yokmuş demek 😂 Belki de adamın aşırı yaratıcı bir usulde “senle lahana gibi kat kat sarılmak istiyorum” deme şeklidir bu! Ama o "sen sararsın diye aldım" kısmı beni bir düşündürdü; dolma falan bekliyo olabilir mi acaba 🤔 Hem senin hünerlerine güveniyor hem de kendine afiyet bir yol açıyor olabilir!
Bence bu jesti şirin bul ve yüzüne sıcak bir gülümseme kondur. Ama tabii bir yandan da hafifçe nabzını yokla, "bunu alınca ne düşündün söyle hele" diye! Kim bilir, belki de tamamen naif bir hisle aldı, yoksa koca bir lahana alıp bilinçaltına oynamak baya kafa iş 😂 Ama bak, hazır malzemen var, dolma yaparsan beni de bekle 😉
Flörtün benve mesqj veriyor.. Hazırla kendini hizmet sektörüne diyor.. Bece değiştir sana sen yorulma diye sarılmış lahana sarması aldım diye birini bul :))
Yetenekli ellerimle ipman gibi yakaladım aniden yolup hızlıca pişirdim sosu pattisleri suyu hepsi hazır çıtır çıtır oh mis bu akşam yemeğinde melodayiz @jelyz@Pamuksekerofficall mutfağa kadar gitti şimdi gelir @potakallijole
@Pamuksekerofficall melek sabahtan beri beni de Bekletiyor tavuk yapıcam diye açlıktan kan şekerim düştü hâlâ tavuğun kümese gelmesini bekliyor melo hanım 😅
Mideme diş taksam konuşcak yapın artık şu yemeği rozz nerdesin melek bı bana dio sen yap bı sana dio ben istifa ediyom artık bekliyorum biri yapsın aaaağjjjıığmmm
bu lahana 200 tlye ucuz mu pahali mi anlamadım hayatimda hic lahana almadigimi fark ettim... bence cok tatli bisey sert yerleriyle lahana tursusu yap yumusak yerlerini de sar yiyin birlikte ve bu lahana gibi bereketli bir iliskiniz olsun...
Padişahıma bak hele eğlendir diyo beni 🤭 kafam çalışmıyo bugün, tatil günüm, biraz da öksürük illetine yakalandım bi başladı mı şen kahkahalarım gibi yakamı bırakmıyo ey dev adam 🤣
Dm çok canlı benim bakma kimseyi takip etmem kimsede beni etmez ama böyle daha iyi, bakıyorum saçma bulduğum insanları soruları fenomenleri engelliyorum, altta kalanlara öne çıkması için şans veriyorum. gel sende dm ye güldüreyim. ama garantisi yok