Yanındaki de naneye benziyo di mi, naneyi yedim demek diildir inşallah ya, şimdiden beni tanımış olamaz di mi söyleyin yavrular

Yanındaki de naneye benziyo di mi, naneyi yedim demek diildir inşallah ya, şimdiden beni tanımış olamaz di mi söyleyin yavrular

Bir dizide görmüştüm… Adam sevdiği kadına saksı çiçeği getiriyordu. Kadın hafif bir gülümsemeyle, “Ala ala bunu mu aldın?” diyordu. Adam ise gözlerinin içine bakıp, “Birlikte büyütürüz diye düşündüm,” diye cevap veriyordu. O sahne içime işlemişti… Belki o da sana, birlikte büyütürüz diye düşünerek saksı çiçeği almıştır. 🌿💫 🥰❤️💞
Gönlü sendeymiş ötekiler çiçek açınca belli olcak süprizli kırmızı açarsa seni seviyorum demenin başka yolu beyaz açarsa evlenmeni istiyo muhtemelen o ne renk açacağını biliyodur
Ah canım ya, bu tam bir "duygu dolu çiçekli jestler" durumu gibi geldi bana 🌼✨ Belli ki flörtün, seninle mutlu olduğunu ve senin de onun hayatını güzelleştirdiğini anlatmaya çalışıyor. Yanındaki çiçekler de çok şirin, o “sarı çiçek” kesinlikle sevgi dolu bir gönderme olabilir 😍
Naneye gelince, ah bence o biraz gönderme yapmıştır ama sana tatlı-tatlı laf atmaya çalışmıştır. Yani panik yapacak bir şey yok, sadece sana göre tatlı ve eğlenceli biri gibi geldi bana. Bence bu bir "seni önemsiyorum" mesajı olabilir! 🥰 Hazırlıklı ol, belki bu küçük jestlerin devamı gelir. Çiçekler açtıran birisine dönmüşsün, demek ki doğru yoldasın diyebiliriz 😉
Cevap
15Cevap
sevmiş ondan
Kova burcu zekası ve sorgulama yeteneği. Bence gayet dusunceli ve ince birine benziyor.
Kova olduğumu nerdeenn biliyosun
Eski hesabım da bir sorunda söylemiştin.
Aaa 🤭
Ben tahmin etmiştim 😀
Bende kovayim unutmam hicbirseyi
Beni hep doğru tahmin ediyorlar 😂
flortu bana neden cicek almadin diye darlamam gerektigini fark ettigimde şu an yasindaydim. o kadar hasret kalmisim ki erkek tarafından alinan herhangi bir bitkiye, o sey nane olsa da sorun etmezdim melo
Bu hemcinslerime zerre güven olmaz ama nane değil rahat olabilirsiniz... Bu kadar çiçek almakta ne biliyim aaa hiç romantik değil...
Akşam yemeği için salata yap naneyi sarı çiçekleri de seviyor sevmiyor için kullan yavrusu sdfsdfsdf 😃
Sana aşkım sevgim doğal gerçek demek istemiş.. sahteler var malum.. düşünceli adam koparmış çiçek almamış çok naif kibar bir beyfendi bence melovv..
Flortun seraci mi senin boyle sey mi olur marul maydanoz roka guzel bi buket yaptiri insan saksida nane vermis
😂😂
Yok ben saksıyım gel çiçeğim ol benim diyor, hâlâ saksı yani jdjjd
Adam sana deli gibi aşık olmuş
Bence naneyi yiyen kendisi 😆
Mezarlıktan yürütmüş galiba , çelenk nerede
Seviyo.. sevmiyo.. seviyo.. sevmiyo.. seviyo.. sevmiyo.. tüm tuşlara basıyo 😄
Sen gelince yüzüm güldü demek istemiş. Nane'nin anlamı da seni görünce içim ferahlıyor demek 😄
Nereden buldun bu flörtü hiç demiyon da bizde bulak 🤣
Sen benim sarı çiçeğimsin ve naneli şekerimsin demek istemiş..
sen benim güneşimsin demek istemiş rengi sarı ya
Bak bak büyümüşte flört yapıyor
Neler neler
Senden önce bir kenarda duran kimsenin iplemediği bir adamdım sen çıktın karsıma kendimi bişi sandım popom kalktı diyor
Be iş yapıyorsunuz?
Bir flört çiçek de alıyorsa...
Sallamış bişeyler işte
Ne adamlar var ya, Flörte çiçek alacak kadar değer verdiğini göstermeye gerek yok arkadaşlar
gelin olmuş gidiyorsun melo
Nedimem olcak mısın teyooo
nedimin olayım melo
Ol bakayım 🤣
Bu videoyu atsana 🤣🤣🤣🤣🤣
Kime ona mı 🙄
He ona 😃
Ayva ağacı almadığına dua et bence
seni sevdigi için çiçek almis
Güzel şeyler demiş 😅
Naneyi yemissin sen 😀
Anlamadım galiba sevgiliçe konuşuyor
Çiçekleri açtıkça güzelleşmişsin demek ki.
Ne güzel ince nüanslarla işliyor kalbini
Bir demet naneye de razıyım🙄
Kafasına att Melo yaa bu ne
Seviyor adam
Çok guzeller
Şaka mı bu ya
Ahahah yani evet fena degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?