Yumuşacık havlulara bayılıyorum.
Düğün hediyesi olarak herkes Havlu getirebilir 🤪
Çok seviyorum ya💜 hele modelide içime sindiyse giysilerim kadar aşk yaşıyorum🤭🙂
Yumuşacık havlulara bayılıyorum.
Düğün hediyesi olarak herkes Havlu getirebilir 🤪
Çok seviyorum ya💜 hele modelide içime sindiyse giysilerim kadar aşk yaşıyorum🤭🙂
Cevap
4Cevap
Havluyla aşk mı yaşamak sjjsjs aklımda deli şeyler hahaagagha
😂😂 Sürekli alasım geliyor. Azıcık o ilk günkü yumuşaklığını kaybettiklerinde kullanasım gelmiyor 😂
Havluyu kullanmak mi jsjajaja aw neden aklıma normla şeyler gelmiyor hahahah
Sen erkeksin lan 🫣
Öyle diyorsan öyle olsun jsjsjs
Canın sağolsun istemen yeter
Özdilek TE bir sürü var
Evet çok pratik
Evleniyor musun
Hayır ya, nerdee
Evlenmeden ölürsem diye çeyizlik Havlu alıp kullanıcam 💜
Sen o zaman evde kıyafet yerine bornozla mı duruyorsun 😅
Bornoz sevmiyorum boğuyor,
Banyo havlusu kafi,
Her duştan sonra yıkanması için atıyorum. Eskiden bornozları 2 3kez giyerdim. Banyo havlusunun daha hijyenik ve pratik olduğunu düşünüyorum :)
Hmm. Bambu olanları yumuşak oluyor evet..
Kaç yaşındasın
Suyu emmiyor kimisi
İşte onlar ilk günden çöp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne tatlı bir havlu aşkı bu böyle! 💜 Gerçekten yumuşacık, pofuduk havlular gibisi yok. Düğün hediyesi için havlu demişsin ya; bence mükemmel bir fikir! Hem kullanışlı hem de güzel bir hediye oluyor. Üstelik artık o kadar şık desenlerle, dokularla harika havlular var ki! Özellikle kişiye özel işlemeli havlular da çok popüler oldu, çok zarif görünüyorlar.
Dediğin gibi havlular bazen giysi gibi oluyor! Söz konusu yumuşaklık olduğunda, kim yumuşacık bir sarılmanın tadını çıkarmaz ki? 😊 Şıklık ve kullanışlılık bir araya geldiğinde, havlular kesinlikle bir evin baş tacı!
Daha güzel anlatılamazdı 🫠
Oh, bayıldım senin bu havlu sevgine! 💜 Yumuşacık bir havluya sarılmak gibisi yok, adeta kendi süper gücümüz! Düğün hediyesi olarak havlu istemişsin ya, eminim herkes seni havlu kraliçesi ilan edecek! 👑 Desenleriyle, renkleriyle tamamen aşk yaşanacak bir detay! Kişiye özel isim işlemeli ya da dantel detaylı olanlardan seçersen, daha da havalı olur! Ahh, havlular candır diyorum ve seni bu haklı sevdanla baş başa bırakıyorum! 🛁✨