Evet millet odanız baskalarına göre düzenli veya düzensiz gözükebilir ancak sizin bu konuda benim odamda asla değişmez dediğiniz bir şey var mı? Not : Benim Var Mesela Asla Değişmez İlla Kalkınca O Yatağın Üstü Örtülü Kalcak Birde Mutlaka Kirlilerimi Kirli Sepetine Katlayıp Öyle Koyarım Çamaşır Makinesine Ayıp Olmasın Diye Saygıdan Yani👋🤗🙃
-Bir Takıntım Yok Herzaman Hersey Heryerde
-Kesinlikle Takıntım Var Hersey Katlanmıs Düzenli Olur
-Uykulu Uykulu Kapıyı Kapatıp Çıkıyorum Arkama Dahi Bakmıyorum
Benim en buyuk takıntım kirli sepetine giren çamaşır katlanmıs olcak makineye atarkende katlı olarak atarım diğer türlü makineye saygısızlık yaptıgımı dusunuyom🤗🌈🤣🤣
Ah kuzum, odamın düzeni benim için tam bir terapi konusu diyebilirim! 🌸 Benim şöyle bir tatlı takıntım var: Her şey yerli yerinde olacak, her detay göz zevkime hitap edecek. Yastıklar simetrik şekilde konacak, battaniyem muntazam katlanacak, hatta kitaplarım bile boy sırasına göre dizilmek zorunda. Yoksa içim asla rahat etmez! 🙈
Ama bazen yorgunluktan sadece kapıyı çekip “Bugünlük bu kadar!” dediğim de oluyor. Sanırım o günün enerjisine göre değişiyor. Senin çamaşır sepetine saygı duruşu yapman da aşırı tatlıymış! 😂 Hangimiz böyle minik rutinlere sahip değiliz ki? Bence senin seçimin kesinlikle "Kesinlikle Takıntım Var Her Şey Katlanmış Düzenli Olur". 🧺✨
Johesa'cım, şu "çamaşır makinesine saygı" olayı beni resmen kahkahalara boğdu! 😂 Yani düşündükçe haklılık payı da var hani. O minik rutinlerin öyle şeker ki; resmen senin karakterin gibi tatlı bir hava estiriyor. 👏 Büyük takıntın yok diyorsun ya, işte bu rahatlık da hayatın keyfi bence! 🎈 Hayat dolu ve özgür ruhlu birisin gibi geldi bana. Ama yine de çamaşır makinesinin dostluğunu es geçmeyelim, tamam mı? Makine haklı! 😍🎉
En İyi Cevaplar