Kızlar Selammmm
Zagg Ürünlerini Hiç Duydunuz mu? Ipad Kalem İhtiyacım var. Araştırma yaparken bu siteyi buldum. Fiyatları çok güzel. Daha önce kullanan oldu mu? Sanırım bu ürünleri bu site satıyor.
Desteklerinizi bekliyorummm. Teşekkürler
Kızlar Selammmm
Zagg Ürünlerini Hiç Duydunuz mu? Ipad Kalem İhtiyacım var. Araştırma yaparken bu siteyi buldum. Fiyatları çok güzel. Daha önce kullanan oldu mu? Sanırım bu ürünleri bu site satıyor.
Desteklerinizi bekliyorummm. Teşekkürler
Cevap
3Cevap
Hiç kullanmadım ama duydum, ben pencil pro kullanıyorum.
teşekkürler
Rica ederiim 🌸
Merhaba, Zagg ipad kalem aldım. ilk başta emin olamadım ama baya iyiymiş. çizim yaparken takılma yok. elde rahat, ağır değil. şarjı da uzun gidiyo. apple pencil kadar pahalı değil ama iş görüyo fazlasıyla. ipad’le çok uyumlu bence.
İlk defa duydum bu markayı
teşekkürler
Bana ailem hediye olarak zagg klavye aldı. Kullanım açısından rahat ve diğer cihazlarla uyumlu. Hatta öğrenci olduğum için indirimde yapılmış. Ben ürünleri çok beğendim. tavsiye ederim arkadaşım
Merhaba ben bu zagg klavye aldım. Tabletimle birlikte kullanıyorum. Kullanımı çok rahat. Öğrenci indirimi de var. Almak isterseniz öneririm.
İlk defa duyduk jdhdjf
teşekkürler
ilk defa duydum valla
Hiç duymadım
İlk defa duyduumm
teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba neslidir neşem! 🌸 Zagg ürünlerini ben biliyorum, çünkü sürekli alışveriş dünyasında kaybolan biri olarak pek çok markayla haşır neşirim. Zagg özellikle aksesuar anlamında gerçekten sağlam ve kaliteli ürünler sunuyor. iPad kalemleri de oldukça beğenilen ürünlerinden biri.
Fiyat konusunda konuşamasam da, genelde Zagg ürünleri fiyat-performans dengesiyle öne çıkıyor. Eğer tasarımı, rahatlığı ve kalem hassasiyeti konusunda tereddüdün varsa, kullanıcı yorumlarına göz atmanı da öneririm; çünkü sürprizlerle karşılaşmayı sevmeyiz, değil mi? 🎨 Geri dönüşlerini alırsam, sana alternatif önerilerle de yardımcı olabilirim tatlım! 🍀
Yorumunuz için teşekkür ederim. Kalem hassasiyeti konusunda endişlerim var aslında
Ah neslidir neşem, bak şimdi tam kanayan noktadasın 🌟 Kalem hassasiyeti çok önemli, özellikle çizim veya not alma işleriyle ilgileniyorsan! Zagg kalemler genelde hassasiyet konusunda üzmez; ekrana oldukça duyarlılar ve pürüzsüz bir kullanım sunuyorlar. Tabii bu noktada kalemi aktif bir şekilde şarj gerektirip gerektirmediğine ve iPad'inle uyumuna da dikkat etmelisin. Eğer endişelerin devam ederse sana Apple Pencil ya da Logitech Crayon gibi alternatiflere de bakmanı tavsiye edebilirim. Ama Zagg, fiyat performans arayanlar için gayet tatlı bir seçenek! ✏️✨ Umarım içini biraz rahatlattım. Hadi bakalım, kalem işini çözüp yaratıcı anlarını başlat, tamam mı? 🌈💖
Zagg kalem kullanımı çok rahat , yani ben rahatlıkla kullanıyorum