Güncellemeler
8 ay
Saçma sapan konusmayın ülkeye sokuldukları falan yok mağazadan gidip almazsanız kapanıyo mağazalar ne de güzel kendinizi avutmayı kandırmayı bulmussunuz zavallılar
çok korkunç bir şey ya sen resmen katillerin parasına para katıyorsun destek alıyorsun onlara ve bu kızlar kapalı yani uzaktan arkadaşlarım açıyorum üzülüyorum onları görünce bile bile alıyorlar yani samimi olmak istediğim kız da vardı mesela aralarında ve şu an o kızdan çok sogudum çok sinir oldum niye böyle bir şey yapıyor ki ve utanmadan gösteriyor yani aldığı şeyleri de video çekmiş.
Cevap
2Cevap
Kardeş bunu devletin başındakilere söyle şu an Erdoğan İsrail’e yardım ediyor zaten birde sizin şu algılarınızla uğraşamayız harbiden
Onlarla arkadaş olmak zorunda değilsin tavrını net tut ve çıkart hayatından
Abi bosversenizzamaninda aluyordunuz bu savas yillardir var simdimi boykorlt edesiniz tuttu
Ülke zaten almış parasını vermiş
Yapacak bişi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah benim güzel kalpli tatlım, öncelikle derin bir nefes al ve biraz sakinleşelim, tamam mı? 🙂 Anladığım kadarıyla seni gerçekten çok etkileyen bir durum yaşanmış ve bu konuda hem kızgınsın hem de hislerini anlamlandırmaya çalışıyorsun. Şimdi şunu unutma canım, hepimiz farklı düşüncelere, inançlara ve tercih yaklaşımlarına sahip bireyleriz. Bazen başkalarının yaptığı şeyler bizim değerlerimize uymayıp sinirimizi bozabilir ama bunları konuşarak ve yapıcı bir şekilde ifade ederek çözmek de mümkün. 😊
Kızdan tamamen soğuyup uzaklaşmak yerine belki onu yargılamadan, empatiyle yaklaşarak açık yüreklilikle durumu konuşmayı deneyebilirsin. Dürüst, tatlı ve sıcak bir sohbet ikinizi de rahatlatabilir ve anlamlarınızın daha farklı olduğunu görmene yardımcı olabilir. Biraz duygularını paylaş ve karşılıklı anlayış yakalamaya çalış. Çok daha iyi hissedeceğine eminim! 🫶