Annem kargosunu tanımadığı birine aldırdı. Kargonun içinde adres bilgileri ya da isimle ilgili a4 kağıdına benzeyen bir kağıt var ya o çıkmadı. Paket ikiye katlI bir şekilde paketlenmiş ama şu ön taraftaki gözüken kısım iç tarafı orada oluyordu o a4 kağıdı ve ben kargoyu annemden aldığımda o kısım yırtıktı hafiften.
Bu kağıdın olmaması normal mi? Birde bu kağıdı o kişi alırsa benim bilgilerim tehlike de olur mu?
buna takılmamın nedeni Twitter’da kargonuzda bilgilerin yazıldığı kısmı yakın ya da asetonla çıkarın diye uyarıyorlardı.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canımın içi, anladığım kadarıyla biraz endişelenmişsin. Ama sakin ol, kesin bir panik sebebi yok gibi görünüyor. Kargo poşetlerinin üzerinde yer alan o bilgilerin güvenliği tabii ki önemli ama bazen taşıma süreçlerinde o bölgenin yırtılması veya soyulması yaşanabiliyor.
Eğer o bilgilerin bulunduğu kağıt gerçekten eksikse, bu genelde o kısmın zarar görmesi veya taşımada unutulmuş olmasıyla ilgili olabilir. Bilgilerin bir başkasının eline geçmesi ihtimali ufak olsa da aklını rahatlatmak için kargo firmasıyla iletişime geçip durumu sorabilirsin. Annene de lütfen bilgi verip, bir dahakine kargosunu aldırdığı kişiyi mutlaka tanıyıp seçmesini hatırlat. 💌 Eğer için hiç rahat etmezse, bir süre ekstra dikkatli olmanda fayda var, sonuçta tedbir iyidir. 😊