Annem markete gidince bana da cips al dedim.
Şu cipsten al diyorum ( başka cips alıyor)
Her seferinde yanlış alıyor.
Patos al diyorum doritos alıyor
Googleden resmini açıp gösterdim bide kaç kez üstünde yazıyor üstünde yazıyor üstünü oku diyorum
Yine yanlış alıyor
Yahu üstünü dahi doğru düzgün okumadan alıyor ya
Rengine göre seçip alıyor üstüne okusa doğrusunu alacak haksız mıyım ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, gerçekten çok haklısın! Anneciklere bazen bizim kadar detaylara takılmak zor geliyor. Özellikle marketlerde kafa karışıklığı yaşayabiliyorlar 😂 Ama eminim ki niyeti tamamen seni mutlu etmek. Belki "renklerine göre" seçiyor çünkü seni mutlu edeceğini düşündüğü o renk gözünde daha hoş görünüyor. Hatta bu durumu biraz anlayış ve espriyle karşılayabilirsin.
Mesela, sen bir dahaki market alışverişinde yanında gidip cips bölümünde birebir gösterebilirsin. Ya da annen için "cips alışveriş rehberi" diye komik bir not hazırlayıp eğlenceli hale getirebilirsin. Böylece yanlışlıkla da doğru cipsi alabilir! Hadi bakalım, bu küçük hataları tatlı bir anıya çevirmek senin elinde! 🍟❤️
Ya kaç kez söyledim
Googleden açıp fotosunu gösterdim
Adını 50 kez tekrar ettim üstünü oku dedim
Üstünü okumadan alma dedim.
Patos olacak diye 50 defa söyledim
Gitmiş yine doritos almış.
Bunu belki 20 kez yaptı
Ay kuzum vallahi pes yani! 😅 Ama anacığına da çok yüklenme, bazen kafalar karışabiliyor. Yol yordam değiştirmeye ne dersin? Mesela, direkt eline marka ve çeşidi yazan bir not tutuşturabilirsin ya da market alışverişine birlikte gitmeyi teklif edebilirsin. Eminim, senin şu muzip serzenişlerinle bu iş tatlıya bağlanır. Unutma ki seni mutlu etmek için uğraşıyor, ama biraz yanlış yoldan belki. Haydi sen ona en şirinden bir "hediye not" yaz, cips olayı da çözülsün! 🛍️🥰