Kiloluyum evleneceğim ne tarz iç çamaşırı kombinezon gecelik vs. beni daha zayıf gösterir, kilom o kadar göze batmaz?
Cevabın nedir?
www.corapicgiyim.com/nurteks-5435-seten-gecelik
www.corapicgiyim.com/bondy-3015-cicek-desen-gecelik
www.corapicgiyim.com/nilay-318-saten-gecelik
www.corapicgiyim.com/anastasia-5009-dantelli-saten-gecelik
www.corapicgiyim.com/nilay-320-saten-gecelik
www.corapicgiyim.com/anastasia-5023-kisa-saten-gecelik08 Yorumla
Soran+1 yılHep de açık renk koymuşsun.
Soran+1 yılok. koyu renk zayıf gösterir diye dedim hep açık renk koydunuz diye.
Soran+1 yılmor olan güzelmiş
En İyi Cevaplar
siyah fume lacivert mor pembe zayif gostermese de uzerinde iyi durur, seksi biseler olursa kocani sogutmazsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
Soran+1 yılintten bakarım.
Gecelik mi ne kadar da kendini sosyetik göstermeye çalışıyorsun. Evli olsamda benim gece kiyafetim pijama.
06 Yorumla
Soran+1 yılŞu an bende giymiyorum ama evlenince pahzen pijamyla kocamın karşısına çıkarsam sonum boşanma olabilir.
Soran+1 yılÇeyize de konuluyor malesef
Soran+1 yılama itici olurum gözünde, düşünsene ilk gece ayıcıklı pijama giyiyorum.
Soran+1 yılok. sen evlenince penye pijama giy ne diyeyim ki.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilo vermeyi denesen daha iyi değilmi? Kocan olacak ayrıca da kilonu görüyor, beğenmese evlenmezdi.
05 Yorumla
Soran+1 yıl75 kiloya düştüm daha fazlaydı kilom, ama düğüne az kaldı ne kadar berebilirim ki bir buçuk ayda.
Soran+1 yılverebilirmki
Cevap sahibi+1 yıl4-5 kilo daha versen baya farkeder. İç çamaşırı olarak da kostümlü falan olaylara girme bence, onlar daha kilolu gösterir. Saten gecelikleri tercih etsen daha uygun şu an
Soran+1 yılO tarzda alıcam zaten
Cevap sahibi+1 yılKafana takma o kadar, zaten 10 dk. da çıkacak üstünden :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
Kilolu bir bayan benim tarzım değil, ben fit biriyim ve evleneceğim insan da en azından kilolu grubuna girmeyen biri olmalı. Bu mantıkla yola çıkarsak. Birlikte olduğun kişi seni kilolarınla beraber kabullenmiş ki evlenmeyi düşünüyor, sonuçtu evlenmeden önce sevişmediyseniz ve sen de korse falan takıp da adamı göz kararı kandırmıyorsan evlendiğinizde yatakta nasıl bir manzarayla karşılaşacağını tahmin edebiliyordur bence. Siyah dantelli şeyler yatakta daha narin gösterir bayanları bence. Evliliğinde mutluluklar şimdiden.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye kandırayım ki adamı, beni tanıdığında daha kiloluydum yavaş yavaş veriyorum. Teşekkürler.
+1 yılbol dökümlü bir gecelik süper olur... göbek fazla yoksa dar birşeyler de giyebilrsin jartiyer gibi ya da normal kullandığın sütyenin bir - iki düşük bedenini al göğüslerin üstten biraz dışarı taşar gbi olur hem seksi gösterir hemde ilgi odağı göğüslerin olur kiloya fazla takılmaz... Gerçi seninle evlenen kişi kiloyu sıkıntı etmiyordur fazla takılmasan da olur ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılTakan benim, kendime güvenim yok.
- +1 yıl
seni görmedim ama sen harika muhteşem bir kızsın bence kendine güvenin olsun bir sevgilin evleneceğin bir kişi var seni herşeyiyle sevmiş biri :) bu arada boyun ve kilon kaç?
Soran+1 yıl1.65 boy 75 kilodayım
- +1 yıl
gayet normalsin eski sevgilim gibisin. dert etme ya cidiyim çok iyisin... bunu sorun etmen başlıca bir saçmalık cankız...
Soran+1 yılYok ya benim hedefim 55 kilo olmak,20 kilocuk kadar bir fazlam var:))
- +1 yıl
sen sağlıklı ol kilo fazla önemli değil :) tabi almamaya özen göster :)
Biliyorsunuz artık kilolu olana ne arkadaş nede dost var, ilk önce zayıf gösterecek bir şey bulmaya çalışmayın, spor yapın.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten yapıyorum,75 kiloya düştüm önceden daha fazlaydı.
Siyah gecelik iyi olur senin icin birde ismini bilmiyorum su mini etekli olan tek parca gecelikler var onu giyersen esin sadece oraya bakar kilonu gormez :-)
03 Yorumla
Soran+1 yılbaby doll filan kastediyorsun sanırım. Ama bir tane almayacağım ki, hep siyah mı alayım matemde gibi. Adam siyahtan bıkacak.
Soran+1 yılok.
+1 yılsen şimdi tankerin üzerine branda çeksen o taksi gibi gözükebilir mi?
21 Yorumla
Soran+1 yılBen de 100 kilo değilim ki 75 kiloyom, ama düğüne az kaldı çok kilo veremem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiyah her zaman zayıf gösterir beyazdan uzak dur, ayrıca sütyenin biraz küçük olsun göğüslerin iriyse daha iri durur on numara olur, ağzım sulandıııııı
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsini siyah alamam ki, adam seks ten soğuyacak.
Cevap sahibi+1 yılsoğumaz soğumaz kalçalarına iki şaplak atsın göğüslerini mıncıklasın o siyahmıış kırmızıymış mesele değil, onlar üzerinde çok fazla durmicak zaten :))
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/QgamnV.jpg
Gibi giyinme.01 Yorumla
Soran+1 yılBu iç çamaşırı değil ki giyeyim.
uaprigin hesaba bakya aa bu gobeklo cikti bize boyle denmemiati deyip bosanma davasi mi acicak nabicak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTercüme eder misin
Kiloluyum Diyorsun Evlenicem Diyorsun Gecelik Diyorsun , O Gecelik Üstünde Fazla Kalmaz Nasılsa Saklanamazsın Uzun Süre Yani :P
09 Yorumla
Soran+1 yılGöbeği kamufle edecek bir şey olması lazım, seks esnasında çıkartmama gerek kalmasın.
Soran+1 yılDoğru da düğüne az kaldı
Soran+1 yılsarkık değil de kilolar göbek bel basende birikmiş durumda.
Soran+1 yılHamile gibi duruyorum.
Soran+1 yılyerden yere vurdun sağolasın.
evleneceğin kişi benim kafamdaysa asla batmaz çokta memnun olur
17 Yorumla
Soran+1 yılZayıf kızları beğendiğini ima ediyor.
Soran+1 yıl1.65 kilo 75
Soran+1 yıl20 kilo kadar fazlam var bence.
Soran+1 yıl55 kilo olmam lazım.
+1 yılDogallik onemli seven kalibinla etinle kilonla sevsin. 2 3 kilonun hesabini yapmaz o
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmese zaten evlenmeye kalkmazda benim kendime güvenim pek yok, çirkin bulacak sanıyorum.
- +1 yıl
Birak takma kafana
kilolu birini iç çamaşırı nasıl zayıf göstercek anlamadım zaten 2 karış bişey kilot sütyen dediğin ne varsa meydanda yani
02 Yorumla
Soran+1 yılGöbeği kamufle etsin kafiii
+1 yılgeceleri çıplak yat kocanla
illa birşey giymek zorunda değilsin14 Yorumla
Soran+1 yılZayıf olsam tamam da değilim.
- +1 yıl
önemi var mı
kocan bunu sorun etse zaten seninle evlenmezdiki
Soran+1 yılBenim kendime güvenim yok. çirkin bulacak sanıyorum.
- +1 yıl
insan çirkin bulduğuyla evlenir mi.
eğer evleniyorsa onda bir terslik var demektir
ki evlenme onunla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSonuçta o iç çamaşırları çıkacak ve her şey göze batacak :)
04 Yorumla
Soran+1 yılÇıkarmam, göbiş kapansın yeter:)
Cevap sahibi+1 yılboş laf etme, zayıfla, cicim ayları geçer kilolar başına kakılır, benden söylemesi
Soran+1 yılZaten zayıflıyrum,75 kiloya düştüm , daha fazlaydı kilom.
Cevap sahibi+1 yılGörsellikten öte sağlığın için zayıfla, fazla kilo hastalıklara davetiyedir
+1 yılSen 75 kiloya kilomu diyorsun. :-)))
08 Yorumla
Soran+1 yılYa nee
- +1 yıl
Sen hiç yürüyen dağ gormemişsin :) ben ne yapayım Allah Allah :)) 1.80 e 135 ? ;)
Soran+1 yılBen de 95kilodan 75e dustum. Ve inan bana O kadar rahatladim ki hedefim 55kg. Azmedersen yaparsin sen de. Kesinlikle beyinde bitiyor.
- +1 yıl
Benim kilo sorunum başka nedenlerden dolayı şuanlık veremiyorum diyet yapmak spor yapmak sorun değil ama etkisiz malesefki
Soran+1 yılMetabolizmayı etkileyen bir rahatsızlığın var sanırım. Benim de öyleydi tedaviye başladıktan sonra vermeye başladım.
- +1 yıl
Benim şu an kullandığım bir kaç ilaç yüzünden böyle bir trafik kazası geçirdim sonrasında 170 kg ye kadar çıktım bende :-) ama şuanda yavaşladı çünkü ilaçları aldatamıyorum
Soran+1 yılGeçmiş olsun, umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun:)
- +1 yıl
Onun için takma :-)
Zayıflaman daha mantıklı
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşüne bir buçuk ay kaldı,3-4 kio anca veririm o zamana kadar.
Soran+1 yılkilo
+1 yılne fark eder kı sonucta her yerını gormeyecek mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFizik yapını söyle yardımcı olayım
08 Yorumla
Soran+1 yılGöbek bel basen de birikmiş durumda kilolar
Soran+1 yılOrta boyluyum.
Cevap sahibi+1 yılBacakların incemi
Soran+1 yılalt orta kalınlıkta üstleri kalın
Cevap sahibi+1 yılGöğüsten aşağı doğru genişleyen birşey olsun böyle bacakların fazla açık olsun ya ni neresi en inceyse oralar en açık yerler olsun g03.s.alicdn.com/.../...2FFXXXXXPaFXXq6xXFXXXm.jpg
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılGüzelmiş teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılBence Kırmızı ya da siyah gecelik giy
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenecegin kişi nin bakış açısı önemli bence
14 Yorumla
Soran+1 yılZayıf kızları beğendiğini ima etti. Kendinin de göbeğin maşallahı var ama onu görmüyor.
Cevap sahibi+1 yılŞahsen bn kilolu bayanı daha çekici buluyorum
Soran+1 yılSağol rahatladım biraz.
Cevap sahibi+1 yılZayıf seviyorsa seni kilo gördü ise neden kalbine girdi neden evlenmek istedi demek ki senin bu halin etkilemiş onu
+1 yılSiyah iyidir 👍
00 Yorumla
+1 yılKaç kilosun
08 Yorumla
Soran+1 yıl75e düştüm. daha fazlaydı.
- +1 yıl
Bence kırmızı tarzı gecelikler kilonu belli eder daha kapalı ve dar olacak şeyler tercih et alltaki arkadaş link atmış ta
Soran+1 yılDar daha çok belli etmez mi kiloyu
- +1 yıl
Alacağın sütyen arkadan bağlamalı olsun iki taraflı ipli olmasın darlaştırır göğüslerini üstünede beyaz kazak giy çizgisi gözüksün sütyenle birlikte altına dantelli ya da renkli iç çamaşırı tercih et
Soran+1 yıltamam araştıracağım int. ten.
- +1 yıl
Kalça kısmın yağlı ve dolgunsa yani sarkık değildir umarım dolgun ise tayt giymeni öneririm siyah çekici olur hemde dar gösterir bütünleşmiş ise ama
Soran+1 yılTaytı seks esnasında çıkartmadan mı yapacağız.
- +1 yıl
Orasını sen bileceksin tahrik etmeyi bu şekilde becerebilirsin belki fiziğini tam bilemesemde bişeyler önermiş bulundum taytlımı yapıcaksın taytsızmı senin kararın sonuçta tahrik olduktan sonra elbet çıkarılır diye düşünüyorum.
+1 yılNe kadar kilolusunki
011 Yorumla
Soran+1 yılŞu an 75.
- +1 yıl
Boy kacc
Soran+1 yıl1.65
- +1 yıl
Soyledigin kadar kotu durmuyosunur bence ☺️
Soran+1 yıl20 kilocuk fazlam var bence
- +1 yıl
Orantilim kilon ve vucudin nasil bilmiyorum ama tanga giymeyi severmisinn;)
Soran+1 yılorantılı değil malesef. bel göbek basende yağlar birikmiş durumda.
- +1 yıl
Basende cokmu birikmis doggyde hos durur
Soran+1 yılBu erkeklerin fantazileri öldürecek beni:))
- +1 yıl
Ama sen sormadinmi evlencem adani nasil kudurturum diye :)))
Soran+1 yılsoruyu tekrar oku bence.
+1 yılIşığı kapat:D
00 YorumlaGecelik giy bence
01 Yorumla
Soran+1 yılGöbeği kamufle edecek bir ey olması lazım, ve çok özür dilerim, seks esnasında çıkartmayacağım bir şey olmalı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorse giy dantelli
01 Yorumla
Soran+1 yılbu da mantıklı, hem sıkıştırır.
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Kiloluyum evleneceğim ne tarz iç çamaşırı kombinezon gecelik vs. beni daha zayıf gösterir, kilom o kadar göze batmaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım