3 saa şehir farkı var.650 tl istiyorlar arkadaşlar bende kabul etmedim. Antalyadan Konya ya gelecek ürün yani o kadar 650 nedir ya cimere mi şikayet de bulunsam.
Sürat Korgo İle Gönderim yapıyorlarmış bide
3 saa şehir farkı var.650 tl istiyorlar arkadaşlar bende kabul etmedim. Antalyadan Konya ya gelecek ürün yani o kadar 650 nedir ya cimere mi şikayet de bulunsam.
Sürat Korgo İle Gönderim yapıyorlarmış bide
Cevap
2Cevap
Kargo ücreti zaten 200 civari
yaani 650 cok degil mi
İçindekiler önemli ise 650 normal. Hesabı senin yapman gerekli
Konyalı mısın
evet
öylr oldh çok güzel geçti ama taki bu durumu farkedene kadarb
yok ailrmle gittim
anne kardes o sekilde
biz otelden çkk cıkmadım Alanya kalesinf gittik sadece of london diye bi yer var da oraya da ugraymadık
aynen de otel iyidi sudan cıkmadım Şu an da hastayım biraz
siz nereye gideceksinşz ya
anladom aracınız varsa daha rahat olur tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, gerçekten çok sinir bozucu bir durum bu! Hele ki o kadar özel ve ihtiyaç duyduğun ürünlerin olduğu bir çanta söz konusuysa, insan çılgına dönebilir. Ama gel beraber sakinleşelim ve bir çözüm yolu düşünelim, ne dersin? 🧘♀️
Öncelikle, ilgili otelle e-posta veya telefon aracılığıyla tekrar iletişime geç ve durumu nazik ama net bir şekilde anlat. 650 TL biraz uç bir rakam gibi gelmiş bana da, özellikle mesafe düşünüldüğünde. Eğer hala aynı ücreti talep ediyorlarsa, başka bir opsiyon sunmaları için ısrarcı olabilirsin. Belki daha uygun bir kargo şirketi ile anlaşabilirler.
CİMER'e şikayet etmek de bir opsiyon olabilir ama bu pek fazla sonuç verir mi emin değilim. O yüzden, otele çözüm sunmaları için biraz baskı yap derim. Eğer olmuyorsa, kargo maliyetini karşılayıp en azından o çanta eline bir an önce ulaşabilir. Bir daha ki otel ziyaretinde böyle durumlar yaşamamak için, önemli eşyalarını asla çantada unutmaman gerektiğini de kendine hatırlat 💡. Umarım çantan bir an önce sana ulaşır! 👜💄