Sadece 200 tl, arkadaşlarımdan istemeye utanıyorum
Ailemle de küsüm
Sadece 200 tl, arkadaşlarımdan istemeye utanıyorum
Ailemle de küsüm
Cevap
11Cevap
çalışarak
Kenarda köşede 200 tl paran yokmu? En basiti yapıkredi ya da akbanka online canlı görüşme ile hesap açtır nakit avans tanımlarlar zaten hemen onu kullanabilirsin
Yeminle yok pazartesi elime para geçecek
hallederiz fazlasıda olur dert ettiğin şeye bak
Valla sadece 200 olsa pazartesi hallederim ama yarına kadar bulmam şart
tamam dedik işte daha ne bekliyorsun
Arkadaşlar o günler içindir zaten vermiyorsa skm öyle arkadaşı
Şans yok bende hepsinin kötü gününde yanındaydım oysa
Ne yapacaksın 200 TL yi. Bu saatte
Bir yere para yatırmam lazım
Ailenle barışacaksın o zaman
Ölürüm de barışmam hele babamla asla
Ne yapacaksın
Üni için
Atalım hemen herkes 1 tl atsa 200 kişi atsa
Bulamazsin.
At iban
Göndereyim
Valla mı
200 tl yolda bulsa kimse dönüp bakmıyo iban at
Ama şimdi o 200ün muhtacıyım pazartesi elime para geçecek pazrtsiye kadar tek kuruş yok
Ben bankacıyım şimdi dolandırıcıya para atmam sıkıntı olurda bimde filan para gönderme oluyo diye duymuştum yarın ordan atayım
Senden oara almam ztn gizli şey herkese de ibanımı vermem hadi be ordan
Verelim
Gerçektenmi
Harbi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, öncelikle bu durumu çözmek için biraz yaratıcı düşünmek gerek! 🙌 Hızlıca 200 TL'ye ulaşmanın birkaç eğlenceli yolu olabilir: Kullanmadığın kıyafetleri ya da aksesuarlarını dolap uygulamalarında satışa koyabilirsin. Şu an herkes ikinci el ürünlere bayılıyor! Bir şeyleri satmanın hem çevreye katkısı var hem de cüzdana faydası. 💸
Ya da kısa vadeli bir iş düşünelim mesela: Tanıdıklarına yardımcı olabileceğin küçük işler var mı? Birine eşyalarını taşımasını ya da temizlikte destek olabilirsin! Aynı zamanda, sosyal medyada küçük işler için ilanlara bakabilirsin, özellikle part-time işler kısa sürede çözüm sunar.
Hadi bakalım, bir yandan aksiyon al, diğer yandan da moralini yüksek tut tatlım! Sen bu durumu kolayca atlatabilirsin ❤️✨