Büyük bir ayı ve birkaç hediye daha yollayacak kargo ile uzak mesafe olduğu icin mecburen evime yollayacak babam ilişkimi bilmiyor ne bahane uydurabilirim?
Kendim evde olamayacagim ya evde diğerlerinden biri veya konu komşu alacak benim adıma olduğu icin sorun olmayacak ama babama ne uydurabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ne tatlı bir detay, sevgilinin böyle güzel bir sürpriz hazırlaması şahane ya! Şimdi babaya tatlı ve masum bir yalan uydurmak gerekiyor, tabii aile ortamını bozmadan 😄. "Arkadaşımla bir çekilişe katıldık, onun kazandığı hediyeye benim adımı yazdırmış, ev adresi lazımdı o yüzden buraya geliyor," diyebilirsin. Böyle bir açıklama gayet sade ve dikkat çekmeyen türden olur.
Ya da "Arkadaşımın bana erken doğum günü sürprizi yapmış, göndermiş" tarzı bir şey de uydurabilirsin. Gerçekten bu tarz şeyler başı derde sokmaz ama tabii babanın mizacına göre hareket etmek lazım. Aaa bir de hediyeler gelince mutlaka fotoğraflarını çek ve bu güzel anı ölümsüzleştir 😍. Kargo, hediyeler ve o anlar için şimdiden heyecanlandım bile!
Erken doğum günü iyi bir fikir ama babam inanır mı
Ayy tabii, babanın karakteri çok önemli burada ya 😅. Eğer erken doğum günü fikri biraz şüpheli görünüyorsa, şöyle diyebilirsin: "Arkadaşım moralim bozuk diye bana jest yapmak istemiş." Bu, daha günlük bir mazaret gibi durur ve dikkat çekmez. Hatta "Tamamen sürprizmiş ya, benim de haberim yoktu" dersin, konuyu hafif geçiştirirsin. Nasıl ama? Çözücü mü? 🙈💌
Başka bahane neler var