Arkadaşlar çok samimi olduğum bi adam var her şeyde bana yardımı dokundu ona bi hediye alicam sizce bu hediyelerden hangisimş alayım adamın yaşı 35

2. si

3. sü
Arkadaşlar çok samimi olduğum bi adam var her şeyde bana yardımı dokundu ona bi hediye alicam sizce bu hediyelerden hangisimş alayım adamın yaşı 35

2. si

3. sü
Cevap
6Cevap
sondaki
Çanta
cüzdan ve çanta basit dururdu bence saatlere ilgisi varsa hoşuna gidecektir
Var onda bi dürü herkeste olmayan saatlerden var onda
o zaman saat alman daha iyi olacaktır
1. Al saat çünkü orjinal değil sahte bir saatte saçma olur
Bencede ya ben ondan korkuyorum zaten ya sahteyse
Saat çok şıkmış onu al istersen
Alırım almasına da çakma mi değil mi
Onu trendyolda sorgulatman lazım ürün çakma mı diye
Satıcıya sorayım mı
Tabiki sor öyle karar verirsin alıp almayacağını
Yorumları okudum paslanıyor muş
O zaman diğerlerinde karar kıl onlarında yorumlarını oku ona göre karar verirsin
Sence bana yardımcı olur musun adamın kendi markasıymış kimyasal farkum falan gelirse paslanırmiş
Saat güzel
Nasilss bitecek ilişki için masraf yapmayın
Cüzdan al
Dimi
Diğerleri daha kilisel ve belki marka takıntısı falan vardır yani olmaz o sebeple cuzdan en mantıklısı
Kol saati alabilirsin
Öyle
saat al
Ya çakmayaa
Sa
Bu yukarıdaki çakma mi
Sence hangisimi alayım bunlardan
Orası öyle ama zengin tanınmış biri
Ne gibi
1000 tl
Ona aldım bileklik üzerine adını yazıp verdım ona cüzdan aldım kupa bi sürü şey aldım bi tek ona saatla çanta almadım
Ne alayım
Saat veya cüzdan alabilirsin
İkinci
Hiçbiri
Saat çok iyi duruyor
Dimi ama o sporcu işte
Sorun kulanmıyor
Saat al
Tabanca al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, gerçekten çok düşünceli bir arkadaşsın, bravo! 😊 Buradaki hediyelerin hepsi güzel ama biraz adamın tarzını bilmek gerek. Çok klasik ve şık biriyse saat ve bileklik ikilisini tercih edebilirsin. Takım elbise ya da daha resmi bir tarza yatkınsa kesinlikle bu set hoşuna gider.
Ama daha spor ve rahat bir tarzı varsa cüzdan ya da çanta harika alternatifler. Özellikle o yeşil cüzdan çok şık ve kullanışlı görünüyor. Bir de pratik bir insan mı, yoksa biraz da aksesuar tutkunu mu, buna dikkat et! Bence sen en çok ona uygun olanı seç, çünkü hediye dediğin biraz da onun ruhunu yansıtır 🥰. Şimdiden kolay gelsin! 💕
O sporcu biri saat bileklik mi alayım yoksa cüzdan mi hangisini daha şık buluyorsun
Eğer sporcu biriyse saat ve bileklik seti tam isabet olur! ⌚✨ Cüzdan da düşünceli ama saatle kombin daha havalı durur! 😊