Kendim için yani beni hangisini giydigimi görmek istiyorsa gece onu seçip alsın diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 aySevgilime bunu sormuştum, seve seve seçmişti ama bu konuda rahat olmayan biriyse hoşuna gitmeyecektir. O yüzden başta suyu test et derim, gafil avlama. 'Mağazaya gitsek bana seçmek ister misin?' diye bir sor önce.
04 Yorumla- 9 ay
O sevgilinle sonuç ne oldu?
- 9 ay
Dediğim gibi seve seve seçti.
- 9 ay
Devam ediyor mu ilişki?
- 9 ay
Neden sordun?
En İyi Cevaplar
Eğer utangaç birisi ise sana söylemeyebilir. Ama, içeri girip, bakıyormuş gibi yapabilirsin. Fikrini sor. "Sence bunlardan hangisi bana yakışır?" Ya da, hangisini giysem daha seksi olurum?" gibi sorularla yoklayabilirsin. Ama benim sana bir erkek olarak tavsiyem, mutlaka bir jartiyerli takım al. Buna dibi düşmeyen erkek yoktur. Sorabilirsin. Bu gün bir iç giyim mağazasına uğrayın beraber. Ben eşimle beraber seçiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBen olsam mağazanın İnternet sitesinden birlikte seçerdim eşimle sonra eşimi mağazaya gönderip aldırırdım.
Çünkü kadın iç giyim reyonunda bir erkek görmeye bu toplumun alışkın olmadığını düşünüyorum.
Benzer şekilde hijyenik ped reyonuna yaklaştığın anda o reyona yakın tüm kadınlar kaçışıyor 🤣🤣
Yani " Bu normal bir şey" diye ezber bozmak istiyorsan olabilir ama Türkiye de hala bu konuların aşılamadığını düşünüyorum
02 Yorumla
Soran9 ayBen ped almaya gittiğimde sanki uyuşturucu almışım gibi davranıyorlar önce kağıda sonra poşete
Cevap sahibi9 ayE tamam işte bakış açısını az çok görüyorsun...
Değişim zamanla olur..
Ama belki de bizim ömrümüz yetmez
Gizli Üye(36-45)9 ayÇalışanlar yanınıza gelip karışırlar bu da hoş olmaz ya da başkalarının gözünün ekseninde ne kadar rahat edebileceğiniz muamma bu yüzden netten seçmek birlikte daha rahat ve doğru olur diye düşünüyorum
023 Yorumla- 9 ay
Evli yorumu 😄
Soran9 ayAma şu var nette kumaş boktan gelebilir bizzat o konuda ağzım yandı ikinci olarak modellerin üstünde görecek o modelin vücudunu neden görsün benim vücudumda gorsun
Cevap sahibi9 ay@Zamanın_izinde yok be ilgisi yok😆 mağazalarda çalışanlar bu fırsatı kaçırır mi diye düşündüm.
- 9 ay
Sende haklısın ☺️ var mı ilişkin?
Cevap sahibi9 ayAma o modeller sadece resim zaten senin üzerinde test edecek fakat mağazada çalışanlar burnunu sokarsa başlasın kavga bu daha mı iyi. Hem o harika giysilerin arzusu ile de mağazada baş etmek adam için zor olmaz mı. Fakat nette bakarken bile sana sırnaşabilir kolayca
- 9 ay
Ovvvvv. İşi bilen kadın yeminle ya.
Cevap sahibi9 ay@Zamanın_izinde hayır buna değecek biri yok. Çok uzun yıllardır tekim bu yüzden
- 9 ay
İnan bana son yorumundan önce aslında biraz öylesine yorum yapıyordum. Ama son iki yorumun o kadar hoşuma gitti ki. Bunun tersini yaşamamış biri bu cümlelerin kıymetini anlamaz. Ama erkeği ve dişilliği o kadar iyi bilip bu kadar ustaca öneri vermen enfes. Tebrik ederim. Başkası bu detayı fark etmez bile. Bana ulaşma şansın var mı? Kısacık bir konuşma için olsa bile
- 9 ay
İnan beni anlamaz kırarsan veya yorumda terslersen bunu hiç yazmadım say. Bu inceliği yormadan peki buyur diyerek bitirirsen o zaman sana saygım artar.
Soran9 ayAdama bağlı birazda
Cevap sahibi9 ay@Zamanın_izinde ben seni görmeden profilde orada kim var bilmeden kimseye sohbete girmiyorum. Normalde sohbetim de yok ayrıca zaten teke tek takip olan biri için özel sohbet sorun olabilir senin için
- 9 ay
Yok sorun değil gerçekten
Sen yaz 😉
Cevap sahibi9 ayCanımın içi o kıyafetler her erkeği baştan çıkarır görünce bile. O adama bu eziyeti yapma ve zaten mağazada tek olmayacaksınız çalışanlara malzeme olma
Cevap sahibi9 ay@Zamanın_izinde seni görmeden profilde bu olacak şey değil benim için
Soran9 ayBişey olmaz erkeğe eziyet olmaz hem ne kadar beğenirse o kadar harcar hdhdb
- 9 ay
Ya önce 3-5 kelam edelim sonra anlarız birbirimizi
Cevap sahibi9 ayHarcamaya sorun yok zaten erkekler bu konuda limiti düşünmez sanırım😆 sonucu düşündükçe parayı dert etmez
- 9 ay
İçimizi okuyor bu ya 😂😂😂
Cevap sahibi9 ay@Zamanın_izinde gözlem ve analiz yeteneğim çok güçlüdür bunun sonucu zekaya yansıyor 😉
Cevap sahibi9 ay@Zamanın_izinde inat yaz geri silerim yorumu
Cevap sahibi9 ay@Zamanın_izinde akıl dağıtmiyorum evlisin o zaman 😉
- 9 ay
Bende geri engellersin diyorum. Sorun yok. Yorma insanı şu an diyorum. Devam edip etmemek sana kalır. Herkesin kedine has durumu var. Yapma şöyle.
- 9 ay
Beni kırma sonra ne istersen iste. Olay sen ben değil zaten. Dinleyince anlarsın. Ve gerçekten belki bir kırılıma yol açacak yön gösterecek söyleyeceklerin. Ama sen bilirsin.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Ne abesi, bence bu eğlenceli bir fikir olabilir! Hem senin zevkin hem onun zevki bir araya gelir, böylece birlikte neşeli bir alışveriş deneyimi yaşarsınız. 💃🕺 Kendine olan öz güvenini göstermek ve aranızdaki bağlantıyı güçlendirmek açısından böyle yaratıcı fikirler bence harika.
Tabii ki mağaza ortamına hazırlıklı olun; genelde erkekler o tarz yerlerde biraz çekingen olabiliyor. Ama sen yanındayken sıkılmasına izin vermezsin diye düşünüyoruum! 🤩 Hem belki bu deneyim ona da farklı bir bakış açısı katar. Bence bol kahkaha ve heyecan dolu bir gün sizi bekliyor! 🎉 İlişkide eğlenmek şart! 🛍️❤️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
94Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u 9 ayabes olmaz
00 Yorumla
9 ayHayatta en sinir olduğum şey. Kadın iç giyime hiç bir erkek girmemeli. Evli olabilirsin ama ne istiyorsan al ve çık. Eşini sokmak ona sormak.. Bana çok itici geliyor. Bu tarz mağazalarda gördüğüm bütün erkekleri uzaya fırlatasım geliyor. Edep diye bir şey var. Bide önüne de bakmıyor hiçbiri sağa sola bakınıp duruyor bir tane çarpıcam şahsen rahatsız oluyorum inanılmaz, sizde internet sipariş verin almadan göstermek istiyorsanız illa. Böyle mağazalarda sokarak diğer insanları rahatsız etmeyin.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 300 cevap paylaştı.
9 ayben kendim icin ic camasiri almaya gittimde nadiren de olsa erkek musteri oluyor ve kadin calisanlar ilgileniyor haliyle. sahsen evli olsam ben kocami hayatta sokmam o kapidan iceriye. hi kiskanmiyorsan sen gotur normal yani ne diyebilirim. ben yine de rahatsiz edici buluyorum niye kocama ic camasiri modeli secmesinde yardimci olsunlar cildiririm herhalde. onun yerine internetten baksin begensin alacagin magazaya sen git al. bence yanii sen bilirsin tabi
02 Yorumla
Soran9 ayAbartmayın yahu
- 9 ay
ben abarticam abla sen istemiyosan abartma dedim zaten ahshahs
coook mutluluklar
Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Çok güzel olur, ben eşimle gidiyorum. Hiç de ayıp değil. Gitmelidiniz. Geceye hazırlık olur hem. Geceye davet gibi oluyor. İnceleye inceleye en güzelini sana en yakışanı seni neyin içinde gece görmek istiyorsa o özel çok özel hediyeyi sana kocan o mağazadan alır, sen de gece kocana en güzel ve özel hediyeyi verirsin. Geceniz güzel ve keyifli geçsin efendim. 🔥😎
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayOnun yerine ver telefonu alsın internetten begendigini. Niye kadinlarin icine sokacaksiniz ki? orada genc kizlar vs de oluyor, kadinlar oluyor. Erkek olunca onlarda rahat bakamiyor. Ki zaten adam olan, erkek olan bunu dusunur yapar. Benimki bana begendigi seyleri alir surpriz yapar, bende aniden zamani gelince, canim istediğinde giyer ona surpriz yaparim. Bir zahmet buny da kadin dusunmeyiversin. Erkeginde bir zevki olmali ve bunu dusunebiliyor beyni olmali.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayKülot sütyen seçerken yanında kocalarını getiren kadınlara da kocalarına da sinir oluyorum. Ne işi var erkeklerin kadın özel yerinde? Adam elimdeki dona bakıyo.. hiç aklınıza geliyo mu abaza kocalarınızın neye kime baktığı falan?
414 Yorumla
Soran9 aySınır olma bacım cinsel hayat çok önemli
Cevap sahibi9 ayValla aklı olan kocasını oraya götürmez :)
Soran9 ayBelki o şeyi beğendi olamaz mi
Soran9 ay@Arinnaaa bence siz art niyetli siniz kadınım ben
Cevap sahibi9 ayGeçen kompedana girdim, teyzenin biri kocasını getirmiş yanında, sütyen deniyo kıyafetinin üstünden bu mu olsun diye gösteriyo ölçüp biçiyo falan ordaki çalışan kızla, adam da geldi benim orada tanga seçmemi izliyo, reyonlar dipdibe, naparsınız mesela? Çok sinir bozucu değil mi? Ben adam izlerken tanga seçmek zorunda mıyım 🤪😅
Soran9 ayO konuda haklısın
- 9 ay
Sseninki bakmıyormu
Soran9 ay@Arinnaaa neden erkek olayım her önüne geleni erkek sanan hemcinsim
- 9 ay
Kıskanıyor musun
9 ayGecmiste yabanci kiz arkadasim beni boyle goturmustu. Yanımda külot bakıyordu tuhaf olmustum. Ne isim var benim burada dedim cikmak istedim kal dedi. Tum kadinlar bir erkek benim en cok utandigim anlardan biriydi.
02 Yorumla
Soran9 ayAbartmayın yahu
- 9 ay
Anlamadım
9 ayİlla senin görütmene gerek yok kendisi bunu pek ala yapabilir. Bu lar biraz baskıcı dırımlar sonrada senin için şunu yaptım olayı başlar. Tatlı tatlı yapmak lazım bazı şeyleri
20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 393 cevap paylaştı.
9 ayher zaman söylerim söyleyeceğim de zeki kaıdn bir başkadır arkadaş
asla abes durmaz kaıdnlar asla başkaları için iç giyim alışverişi yapmaz ama eş, sevgili flört durumlaırnda zekasını kullanmalı kulanan kadın da bence bir numaradır
00 Yorumla Onun yerine internetten göstersen adam belki o kadar insanın içinde seçemez ama kendisi rahat olursa neden olmasın eşin sonuçta bence bir ona sor istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBiz gittik ama kadın çalışanlar bana cilve yaptığı için trip yedim.
Bir kız beğendiğim tanga takımı kendi üstüne tutunca eşim çıldıracaktı. Yurt dışında olsak kadın giyip gösterecekti sanırım.
04 Yorumla
Soran9 ayAma burada suç sende abicim ya
Cevap sahibi9 ayBen ne yaptım?
Cevap sahibi9 aySuçumu söyleyin bari
Alışveriş & Hediyeler konusunda 449 cevap paylaştı. Netten baksın fiziken götğrmene gerek yok. Reels at seçtir
11 Yorumla
Soran9 ayBenim kumaşa dokunmam lazım netten ağzım yandi
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 322 cevap paylaştı.
u 9 ayYoo olmaz. Beraber alışveriş yapabilirsiniz bu gayet normal...
11 Yorumla
Soran9 ayBazıları sınır oluyorlarmis
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 584 cevap paylaştı.
s 9 ayAbes olmaz ama genelde iç giyim mağazalarında alışveriş yapanlar rahatsız oluyorlar erkek olmasından
11 Yorumla
Soran9 ayNeden rahatsız oluyorlar ki belki geceyi zevkli geçirmek isteyen çiftler vardır
9 ayMağazaya niye götürüyorsun internet denen bir şey var. İnternetten göster beğensin sen git al.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 452 cevap paylaştı.
9 ayMedeniyette level kaç bu pardon. İnsan kıskanır onca açık seçik şey varken ortamda.
02 Yorumla
Soran9 ayNeden kiskanayim absürt şeylere de kiskanmayin yahu
- 9 ay
Tercih meselesi. Absürt olan sevgiliye ya da eşe çamaşır seçtirmek zaten bence.
Bence kadınlara özel bir bölge olmalı orası.
Ben hayatta girmezdim utanırım.012 Yorumla
Soran9 ayNiye utanıyorum ki eşin ile gidiyorsun eşine desen bunu al gece ucalim ne zararı var
Soran9 ayKarşı olma sonuçta özel bir an
Soran9 ayİspatlaesam hesabıma elli bin atar misin
Soran9 ayKesin kendisi erkektir bu şekilde gaza getirip ortaya çıkarmaya çalışıyor vay anasını neyse bir engel
Abes olmaz ama rahat hissetmez. İnternette sipariş verdim daha iyi olur bence
02 Yorumla
Soran9 ayİnternetten ağzım yandı ben o kumaşa dokunmam lazim
Çok gittik zamanında hiçte öyle olmuyor sadece kadın çalışanlar biraz gençse fazla ilgili olabiliyorlar o kadar
00 Yorumla
9 ayHayır. Doğru bir şey değil. Parasını veririm git kendin seç al derim. Öyle yerlere erkeklerin girmesi doğru değil
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayAldığı iç çamaşırını giy foto at bakalım zevkli mi kocan
02 Yorumla
Soran9 ayNiye foto atayım ayol
Bunu desem mi yoksa o gözleri ile hangisine uzun süre bakıyorsa supriz olarak mı alsam- 9 ay
Fotosuz olmaz, giy fotoğraf at az edepli ol
Abes olur elbet, diğer kadın müşterilere rahatsızlık vermek hiç bir erkeğin hakkı değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayMağazaya götürme, internet üzerinden beğenip alın. Abes değil, sağlam bir bağ için gerekli.
42 Yorumla- 9 ay
Valla aynı düşünmüşüz
- 9 ay
Helal
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 661 cevap paylaştı.
9 ayValla bilir ise almasını ve zevkine güvenir isen seç tabiki
00 Yorumla
9 ayBöyle bir mağazaya kimsenin kocasını sokmaya hakkı yok
00 Yorumla
9 ayolur bende öyle yapmak istemiştim sevgilim utanmıştı pısırık şimdikiler
00 YorumlaÇok normal. Herkesin yaptığı bir şeydir diye düşünüyorum.
00 YorumlaOnline alışveriş yapabilirsiniz. Kadın iç çamaşırı reyonunda erkek görünce rahatsız oluyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayParayı o veriyorsa en ucuz olanı alıp çıkarsınız 😂 Beyaz külot alır kesin djdkd tece erkoları para harcamayı sevmez
02 Yorumla
Soran9 ayYok be en pahalisini aldircan
Cevap sahibi9 ayTürk erkeği cimri ona dedim ne alaka ya 😂
Yok yaa hiç abes durmaz hatta siz eve kadar da hiç yorulmayın direkt işi orada halledin kabinde
00 Yorumla
9 ayNeden olmasın bu aranızdaki çekim gücünü arttırır. Sizi daha çok birbirinize bağlar
00 Yorumla
9 ayorada bir sürü kadın var erkeklerin o alana girmesi bile saçma bktan
00 Yorumla
9 aySeni çocuğu abur cubur reyonuna götürüp isteğini al diyor mk
00 Yorumla
9 aySizin tercihiniz. Ama ben ona hediye alıp sürpriz yapardım
00 Yorumla
9 aySatıcı bunu sorun etmezse Herhangi bir sorun yok bence:)
00 Yorumla
9 ayAbla sabah sabah bizi ne hayallere soktun be 🤓
00 Yorumla
9 ayBiz birlikte gitmiyoruz ben interneten sipariş eidyorum eve geliyor. gece hop üzerinde
00 Yorumla
9 ayNetten yap bacım 5 yaşında çocuk mu bu mağazaya götürüyorsun?
00 Yorumla
9 ayGötür abla kocani da götür kocan gitmezse arkadaşını götür arkadaşın gitmezse tek git
00 YorumlaNiye utandırıyorsun adamı? İnternetten seçsin sana alsın ya da bu güzel olur desin
00 Yorumla
9 ayİnt al neden int almıyorsun bence öyle daha şyi senin için
00 Yorumlaolur neden olmasin ortak karar iyidir zevkler beraber cogalir
00 YorumlaYani baya tuhaf olur oradaki bayanlar istemez ama sana işaret eder şunu al diye
00 Yorumla
9 ayBiz gittiğimiz de aynısını yapıyorum. O beğendiğini gösteriyor sana yakışır diyor ben gösteriyorum bu da güzel diye öyle ortak fikirle alıp çıkıyoruz.
31 Yorumla
Soran9 ayEvet ama ben birde onun zevkine göre supriz yapmak istiyorum buda onu götürüp tepkilerini gizlice izlemek için yapmak için
Gizli Üye(36-45)9 ayBirlikte çamaşır almanın nesi garip olsun bence gayet doğal
30 Yorumlane gerek var. sen hangiaini giyersen onu beğebnecektir zaten.. yırtarak çıkartırsa çok beğenmiş demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aySenin gibi karım olsa iplik tanga jartiyer takımı alır bizzat ellerimle giydirirdim sana onları
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBenim kocam iç giyim mahazisinin kapısından bakıyor ama diğer kandinlar rahatsiz oluyor o yüzden onu tercih etmiyoruz denendi o yüzden tercih etmeyin
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayHayir o sana gostersin telefondan sende ona gore al. Onu gotur istiyosan yinede. Evlisiniz. Ama. dedigim yontem daha kolay.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aysenin için seçeçek ise ayıp olur bu yaşıma kadar hiç bir kızın iç çamaşırını seçmedim seçmem
03 Yorumla
Soran9 ayNesi ayıp eşim iel benim geçene özgü harama giyinmiyorum
Cevap sahibi9 ayBen utanırım eşin niye giydiğim tangaları seçiyor
Cevap sahibi9 ayUtanmıyorsanız helal olsun 😂
Gizli Üye(36-45)9 aykocanı değil beni götür. şimdiye kadar adam etkisiz zaten, mağazaya götürsen nolur. kocan zaten heran kendini ona sunmakla yükümlüsün ama talep yok.
01 Yorumla
Cevap sahibi9 aykocan için pompa bisiklet lastiği şişiren bir aparattan başka bişii ifade etmiyor tatlım
Gizli Üye(25-29)9 ayBiz kadından bile çekiniyorduk oysa ne zaman bu hale geldik
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayMantıksız olur. Bence sen sevdiğini al ve kocana giyinirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aySen çok kötüsün. Neden benim kadınım değilsin. Sana mağazayı alırdım ben yaaaa
10 Yorumla
9 ayBir erkeğin orada olması çok saçma kadınsı lik onun dışında hadi girdi kadınına eşine alacak istediği şeyleri bir erkek onun için girmeli başka halde yanindan gecmemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayAbes olmaz ama çoğu erkeğin bunu yapacağını sanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayTelefondan örnekler bul göster sevdiği tarzı öğrenip kendinde alabilirsin hem supriz olur
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayO mu giyecek tövbe yarabbim nasıl fantezileriniz var ya
00 Yorumla
9 ayNe sacma bir soru acsin trendyoldan alsin hic utanma cekinme yok mu sizde
01 Yorumla
Soran9 ayBesinden utanicam ki
9 ayniye abes olsun ama diğer kadınlar için biraz can sıkıcı olabilir tabi :)
02 Yorumla
Soran9 ayEvet ama sonuçta özel hayatim canlansın istiyorum
- 9 ay
mesela şöyle de canlanabilir sen bedenini söylersin. onun telefonu ile sanaldan kendisi sipariş verebilir ve sana da süpriz olur.
- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Kocamı kadın iç giyim mağazasına götürsem, orada "beğendiğini al" desem çok mu abes durur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler