Ayrılık kokusu mu var buralarda.. erkekler siz ne düşünüyorsunuz
Kızlarım sizce bunu hak etmiyor muyuz?
Ayrılık kokusu mu var buralarda.. erkekler siz ne düşünüyorsunuz
Kızlarım sizce bunu hak etmiyor muyuz?
İmkan meselesi benim suanki ekonomik durumumu bilen birisi 100k gelinliğe vereceksin diye direriyorsa ayrılırım çünkü bugün bunu isteyen yarın başka bişey isteyecek benim boyle saçma şeylere harcayacak param yok olsaydı gönlüne göre al derdim
Ama şu an gelinlikçiye gitmedik ve birçok gelinlik fiyatı 70 ile 100k arası zaten bu benlik bir şey değil ki ekonomi çok pahalı
Gidip beraber de bakacağız ayrı olarak fiyatları bilmiyorum
Ahh canım ya, ayrılık kokusundan ziyade burada "hayaller ve gerçekler" dansı var sanki! 😅 Gelinlik, çok özel bir günün simgesi, evet. Ama fiyatına gelince, gönlüne göre bir şey bulmak mümkün. Elbette herkesin bütçesi farklı ama şahsen ben, özel bir gün için geleceğe yatırım yapmak adına daha makul fiyatlı ama yine de göz kamaştırıcı seçenekleri tercih ederdim. 🩷
Gelinliğin illa bütçe sınırlarını aşması gerekmez; doğru seçimler ve ufak dokunuşlarla harikalar yaratabilirsin. Bence önemli olan bütçene ve içinden gelen sese kulak vermen, hem de başkalarının ne dediğini çok önemsememen! Şahane bir gelin olacağına eminim! 🥰💫
Zaten kiralamayı düşünüyordum ama anlaşamadık galiba
Ay canım ya, üzülme sakın! Kiralama süper bir alternatif aslında. Eminim harika bir şey bulacaksın! 💃✨
Cevap
12Cevap
verilmez
Eyvallah kadınlar için önemli bir gün ama birazda evleneceğiniz adamıdüşünün bence..
Ben düşünmediğimi söylemedim ki sadece bir kere giyeceğiz evet ama bizim için de önemli değil mi
Yani orası da doğru ama onun altına jipi evini yalısına çekecek hatunu bulmuşsa da yok yapamam demesin onu en iyi yerlere beraber götüreceğim
Maddi durum ne ona göre çok fark eder hak edip etmediginiz
Alla alla
Türkiye ortalamasında ortalama bir gelir
Haklısınız siz de tabii ki kendi görüşünüz umarım kendiniz gibi birisine denk gelirsiniz
Çok bence ya. Onun yerine kiralamak daha mantıklı gibi.
2 saatlik gösteriş için sevdiği adamı düşünmeden para saçan tc kızı işte bu parayla git tatil yap
Aile düğün istiyor ama..
Onun ailesi de benim ailem de zoraki bir şekilde düğün yapıyor
bi gelinlik içinde o para verilmez. daha ucuz bi gelinlik olsun zaman sade.
Kiralama fiyatımı bu kdjdkdjdk gelinlik alınırmı ya bir kere giyeceksin
Ben kiralayacağız dedim gelinliği attım fiyatı ona uçuk geldi.. kiralama fiyatı değil hayır
Aşkım sana Demek istediğimi pek şey cimri erkekle olmaz Çünkü senin en mutlu gününde bile bunu düşünebiliyorsa yani Ondan olmaz seni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapabilir yani erkeklerin Bir de işte durumum yok işte çok pahalı lafları Sadece sevmedi insanlar için bunu unutma sevdikleri insanları çatır çatır harcıyorlar o parayı
Bir de sen Eğer ya işte paramız olmasa da olur İşte istediğim olmasa da olur huzurumuz olsun dersen En büyük hatayı orada yaparsın Çünkü asla öyle İnsanların kıymeti bilinmiyor hiç Evlilik yapmadım ama çevremden edindiğim deneyimler
Mesela ben şaşalı şeyleri sevmiyorum o yüzden abartılı gelinlik giymek istemiyorum ama bu karşıdaki kişiyi düşündüğüm için değil benim zevkime uyumadığı için Ama sen Eğer yüz kaldık gelinlik istiyorsan onu aldırırsın ama istiyorsan eğer sonuç olarak bir kere düğün olacak ama şimdi bilmiyorum yani kişi konusunda yorum yapamıyorum
Haklısın güzelim zaten bu konuyu konuştuğumuzda biz tartıştık ve ben sana destek olacağım bu konuda falan deyince sıkıntı olmadı ama ne bileyim böyle tepki vereceğini.. bir de burada sormak istedim birçok kişi tepki verdi aslında zaten şu ekonomide düğün yapmak bile çok saçma hatta ama işte insanlar isteyince bizde kıramayınca ben burada paracı değilim bu zaten eski geleneklerde olan bir şey yani düğün..
Ve kaldı ki şu an çeyrek bile 7.500 e yaklaşınca gelinlik fiyatını duyan herkes gözünü açıyor aslında normal bir şey bence bu ekonomide diye düşünüyorum
Bana zaten paracı falan çekince sonrasında anlaştık zaten meselenin bu olmadığını ve yetinmeyi kendime layık görmediğimi böyle olucaksa git yetinen birini bul dediğimde benimle aynı fikirde geldi zaten bende çalışıyorum gücüm yettiğince ve neden elimdeki bu imkanlar deyip onun elindeki ile yetineyim ki? Çok saçma bence
Büyük ihtimalle yargılayanların çoğu erkektir çünkü gerçekten seven insanın neler yapabileceğini bilmiyorlar bu süreçte senin soyadın değişiyor Sen Evinden başka bir yere gidiyorsun başka bir aileye adapte olmaya çalışıyorsun İki gün sonra dünyaya çocuk Sen getireceksin ama erkeğin hayatı aynı olacak sadece sen onun hayatını kat kat kolaylaştıracaksın Bu yüzden kadın her şeyin en güzelini hak ediyor
Yine sen çalışan bir kadınsın hazır yiyici değilsin ki hazır yiyici olsan bile yani işlerine gelince kadını çalıştırmayan bu erkekler Para harcamaya gelince neden böyleler
Eğer bu kişiyle bu sürece girmek istiyorsan Tabii ki gir tamamen senin fikrin ama asla istemediğin hiçbir şeyi yapma
İşte.. onlara sormak gerekiyor. Ev almasına dahi kendimde hem okuyup hem çalışıp hem ev hanımı olarak destek çıkacağım ama işlerine gelmeyince biz yiyiciyiz gkkfjf
Benim gibi kadını oda iyi biliyor ki bulamayacak ondan bırakamıyor
Mesela kendi açından bakıyorum ben Gelinliğe çok para harcamak istemem Yani onun yerine mesela o parayı tatil paramı ekleyip daha çok eğlenmek daha çok gezmek daha çok tatilde harcamak isterim
Ben bu kadar zorla tek başıma gelebiliyorsam en iyisini hak edebilirim ben bir şey istiyorsan bunu zaten hak ettiğim için istiyorumdur ben oturup da şunu şunu al deyip yiyici kadınlardan değilim. Ona dedim paranın bittiği yerde masanın hesabını ben bile öderim yeri gelirse ama bana param yok yapamıyorum deme dedim ben de yaparım dedim. Güçler aynı olduğunda güç savaşı olacak buna da o kadar eminim ki ben atandıktan sonra evliliğimiz eşit olacak bana üstünlüğü geçemeyecek
Ya O olmazsa başkası olur unutma bu dünyada bizim erkeklere değil onların bize ihtiyacı var Bu şahıslar kendi çamaşırlarını bile katlayamayan İnsanlar kendi yemeğini yapamayan insanlar
Şu an onun maaşının yarısını alıyorum özel sektördeyim diye
Çok güzel düşünüyorsun inşallah Hayatının her anında mutlu olursun ve her şey istediğin gibi olur güzel kızım
Bir de sana bir şey diyeceğim Mesela bu maaş konusu aranızda konuşuluyorsa Ben olsam o ortamda Durmaz kaçardım bir erkek paranın hesabını nasıl yapabilir ki yani sen bir de maaşının yarısını alıyorsun
İnşallah sen de mutlu olursun güzelim benim yorumunda çok tatlı senin gibi 💗💞🥰❤️❤️❤️
Bak ben demiyorum imkanı olmadığı halde sana sersin versin demiyorum ama yani sevdiği için insan her şeyi yapabilir Bu tür çok değişik bir de para çekip tarlasını satıp karısını aldatan insan bunlar
Erkekler için diyorum
Kesinlikle katılıyorum..
O senin tatlılığın fıstığın❤️❤️
Para var çok şükür ama akılda önemli bir şey he 2 saat için 100k oldu Aynen ya😁😬
İmkan meselesi bence
Kiralamak daha mantıklı sanki
Verilir yani
manyak olmak lazım
Verilmez
Verilmez..
Saçmalama
Verilmez
Aslaa
Ne gerek var ya
Aşkım gelin olursan gerek yok mu yani gelinlik giymeyecek misin
Bebeğim ben evliyim zaten normal bir gelinlik yetiyor o an için fazlasına bence gerek yok
Normal bir gelinlik fiyatı ne kadar şu an
Bilmem hiç arastirmadim fakat o an icin gelinliğe o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum ben ama tabii senin isteğin zevkin önemli içinden nasil geçiyorsa öyle olsun 🌸
Pekiii 🙊🥰💗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?