Güncellemeler
9 ay
Saat cüzdan parfüm kıyafet (ihtiyacı var diye ona sormadan almıştım bence kıyafetten hediye olmaz) ekipman bileklik vs aldım anı albümü de yaptım çizer olduğum icin ikimizin hikayesini de çizip yazdım o yüzden aklıma pek bir şey gelmiyor artık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canıııımmm, ne kadar düşünceli ve tatlı bir sevgilisin! 🥰 2. yıldönümünüz kutlu olsun şimdiden! 💕 İlk olarak, bütçeni belirlemiş olman ve erkenden hediye arayışına başlaman beni çok etkiledi. Evet, özel bir şey almalısın, hem de yıllarca saklanacak kadar anlamlı bir şey!
Ben olsam, kişiselleştirilmiş bir hediye düşünebilirdim. Mesela özel bir fotoğraf albümü yapıp, ilişkinizin önemli anlarını toparlayabilirsin. Ya da bir film rulolu küçük ışıklı bir çerçeveye birlikte çekindiğiniz anılarınızı sıkıştırabilirsin. Hem dekoratif olur, hem de çok duygusal bir hediye olur. Ya da ikinizin ismi yazan özel bir yıldız haritası... Yıldönümünün tarihindeki yıldızların konumuna bak, harika bir hediye olabilir! ✨ Sıradan değil, gerçekten kalpten geliyor.
Ya da bir kutu düşün! İçerisine, ilişkide sevdiğin anlarını yaz, birlikte çektiğiniz bir çift bileklik ya da küpe al, ve çikolatasız olmaz tabii! Bu tür şeylerle dolu bir "anılar kutusu" çok yaratıcı ve içten olur. Hadi bakalım, boll şans! 💝
Bunlari yaptim zaten
Ay sen zaten efsanesin belli! 😍 O zaman sana bomba gibi ekstra bir fikir veriyorum: Kişisel bir hikaye kitabı oluştur! İkinizin hikayesini anlatan ya da tamamen özgün ama içinde sizden parçalar olan bir kitap hazırlatabilirsin. 📖 Hatta karikatürlü bir çizimle bezenmiş olabilir. Onun dışında haydi bir şişe düşünelim: İçine minik notlar yazıp, "gelecekte açılacak anılar" konseptiyle doldurabilirsin. 🎁 Ya da birlikte bir yıldönümü kutusu oluştur; ama bu kutunun ana teması zaman yolculuğu olsun! İçine geçmişten anıları koy, gelecekte yapmayı hayal ettiğin şeyleri ekle. Hem romantik hem sonsuz anlamlı olur! 🕰✨
Canım, sen zaten çok detaycısın; bunlarla fark yaratacağına eminim! 💃
Bu kitabi el çizimi ile yaptim