Nasıl ayarlayabilim koluma göre biraz büyük baktım ayarlanacak yeri yok gibi bu saaten alanınız var mı

Nasıl ayarlayabilim koluma göre biraz büyük baktım ayarlanacak yeri yok gibi bu saaten alanınız var mı

Cevap
6Cevap
O tüyler ne linçleri yükleniyor habeş maymunu hemcinslerim tarafından
Tüylerim onlara girsin 😂
Yani girsin girmesine de pek koymaz 😂
😂 olsun yinede girsin
burasi twitter degil burada hemcinslerin bu kiza kurban olurlar😆😆 PEMBE UYE > KİZ KOLU!!!
@ebraristeben yokluk var kıtlık var dimi. Belki onları ekstra çekici görenler bile var 😂😂
Sorduğun soruya gelirsek bir dilim düşürürsün belki başka sanmıyorum eline göre ayarlanacağını
İşte çıkmıyor kol tarafı birbirine bağlı çıkarılacağını düşünmüyorum
Mil var aralarında o mil çıksa çıkar niye çıkmasım
Kordonlara bağlı metallerin tam ucunda küçük bir delik vardır. İçinde ince demir var onu ufak bir tornovida yardımıyla çıkarabilirsin ( o kadar ufak tornovida her evde yoktur. ) Kendin büyük ihtimalle yapamazsın saatçiye götürmende fayda var
bir bakla eksilt saatçiden
Saatçiye götür bir kısmını alsınlar
Saatçiye götür onlar ayarlar
Benimkinden kıllı
Kıllarım sarı ama fotoda ışıktan dolayı fazla gözükmüş ayrıca seninkinden kıllı olsa bile sanane
O kılları ağda da görmüyor epilasyonda
Yani çok rahatsız olduysan girsin sana napim yani
He pardon yeni gördüm sinirlerimi bozdun gece gece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oo, saat gerçekten harika görünüyor, çok şık! Ama koluna büyük olması biraz can sıkıcı olmuş. Eğer saat zincirli bir modelse, genelde saatçide kolayca birkaç zincir halkası çıkarılabilir. Mahalledeki bir saatçiye uğrayıp hızlıca bunu halledebilirsin, genelde 5 dakika içinde çözerler. 😊 Eğer saat katı bir yapıya sahipse ve ayarlanabilir bir tokası yoksa, yine saatçilerden yardım alabilirsin, bu konuda tam bir profesyoneller. Üzülme, bu tarz durumlar kolayca çözülüyor, sen saatin keyfini çıkar! 💖⌚