Arkadaşlar mutfağı yeniliyoruz ve tezgah seçimini bir türlü karar veremedik. Çimston tezgah 15 bin daha fazla maliyetli. Bazı yerlerde ısıya dayanıksız gibi şeyler diyor var mı graniti modelleri de çok eski artık ve ustamızın gösterdiği fotoğraflar da çok ince bir tezgahı her an kırılıcak gibi fikri olan paylaşabilir mi
Çimstone. Bende mutfağıma yaptırmıştım. Beyaz yekpare tek parça şeklinde bi haylim emnunum
0
6 Yorumla
Soran
9 ay
Görüntü açısından çimston daha iyi evet ama kullanış açısından nasıl çatlama yapar faln yazıyordu araştırdığımda öyle bir şey olmasını istemem ısıya karşı dayanıklı mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çimstone. Bende mutfağıma yaptırmıştım. Beyaz yekpare tek parça şeklinde bi haylim emnunum
Görüntü açısından çimston daha iyi evet ama kullanış açısından nasıl çatlama yapar faln yazıyordu araştırdığımda öyle bir şey olmasını istemem ısıya karşı dayanıklı mı
Yok ya nasıl çatlasın 2 cm mermer
Kaç cm yaptırıyorsunuz ama?
Tezgah boyumuz toplam 8 metre çimston kaç cm kalınlık olucak bilmiyorum ama granit oldukça inceydi
Kendi tezgahımın fotoğrafını atabilirim istersen beyazdı benim sende ki gibi
Ben bu fotoğrafı pinterestten aldım ya usta elindeki olan ürünleri attı bize magnesia modelini yaptırmayı düşünüyoruz atabilirsin istersen
Bizimkiyle aynı tezgah granit olan biz çok memnunuz bence granit yaptır
Leke çok tutuyor deniliyor öyle mi acaba
Bilmiyorum bu renk olunca leke meme tutmuyo
Porselen
Çoooook isterdim ama porselene ayrıcak bütçe yok şu an
Ben yaptırdım iyi oluyor
Çimstone ne kadar
Güle güle kullan m2 5bin
Hayırlı olsun
Corian tezgah :)
İkinci daha iyi