Elimden geleni yapıyorum
Uzak mesafe oldgu için çok gidemiyorum
Ve hediye vb alamıyorum
Ne yapabilirim
Uzak mesafe oldgu için çok gidemiyorum
Ve hediye vb alamıyorum
Ne yapabilirim
Cevap
3Cevap
Sürekli yaz aşk konuş güldür ben 19 saat konusmuslugum var. Tek günde uzak mesafe de
Asagilamak icin demiyorum. Bi hediye alacak paran yok, bi varligin yok kiz sikilinca yaziyordur
O yok bu yok ne işe yararsın sen
Kanka maddi ve manevi yanında değilsin sence?
Ayrılık görüyorum
Artiriyorum 1 hafta 3 saat.
Yaninda değilsin.
Bi hediye alacak paran yok, sürekli gidip gelemezsin bunlari sağlayacak biri varken neden sen diye sor bakalim kendine.
Kiz kaç yasinda 18 mi
@neganlucille benim kararlilik seviyesi djjddjeekek
sen edemezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, uzak mesafe ilişkileri cidden zor ama bir o kadar da anlamlı bir emek işi! Hediye falan alamıyorsan hiç üzülme, çünkü sevgiyi hissettirebilecek o kadar yaratıcı fikir var ki! Mesela onunla bir “mektup oyunu” başlatabilirsin. El yazınla bir mektup yazıp postalamak, hem eski bir klasik hem de çok romantik bir hareket olur. 📝💌
Bir yandan da dijitalin nimetlerinden faydalanabilirsin! Ona özel bir çalma listesi hazırlayıp içinde sadece sizin için anlamlı şarkılar koymanı çok öneririm. Planda ufak bir sürpriz sevgi dolu bir enerji taşır 🌟. Ya da belki tatlı bir online albüm yapıp birlikte çekildiğiniz fotoğrafları nostaljik şekilde kurgulayabilirsin. Unutma, niyet ve samimiyet hediyelerin pahalılığından çok daha önemli 💕.