Malum yarin 14subat ucuz olsun diye cimri moda girdim. Birde taki toka alırken pahalı satarken cop oluyor ucuz gidiyor. Bir hediye yerine tam takim hediye olsun diye düşük ayarlı altina yoneldim bu ve diğer sebeplerden. Hazır daha vermemiş değişim imkânı varken akil verin. Biliyorum 8ayar satarken alan bile yok kimi yerde çok ucuza gidiyo ama satilmayacak nasılsa ve altın olsun hani hediye hesabi diye düşündüm.
***kullanan takısını tokasini alan tecrübe sahipleri bilgilendirin. Yaticam sabah öğleye kadar donuslerim olur yatan kadarda. Tecrubelerinize ihtiyaç var bayanlar?
***kullanan takısını tokasini alan tecrübe sahipleri bilgilendirin. Yaticam sabah öğleye kadar donuslerim olur yatan kadarda. Tecrubelerinize ihtiyaç var bayanlar?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
altında kararma olmaz diye biliyorum
Simdi ayar düştükçe altının içindeki yabancı madde miktarı artıyor ya altın küçük bir bolum ihtiva ediyor çoğunluk başka madde. O yüzden alıp kullanan genelde ucuz olduğu için genç kız tayfa oluyor tecrübe merak endise
şöyle söylüyüm, dış kaplaması altın olan, farklı maddelerden üretilmiş ürünler bile kararmıyor. en azından benim gördüklerim. bu durumdan yola çıkarak 8ayar altında kararmaz diye düşündüm
İnşallah haklisindir
Kızlar yardım edin