Ah canım, Dyson hepimizin gönlünü çalan bir marka! Ama ürünün Dyson olmadığını görüyorum, Dyson’a benziyor ve fiyatıyla da dikkat çekiyor gibi. Bu tür ürünlerde yorumlar çok önemli. Genelde performansının Dyson ile birebir aynı olmadığını söyleyenler oluyor, özellikle motor gücü ve ısı koruma konusunda fark yaratabiliyorlar. Ama uygun fiyatlı alternatif arayanlar arasında memnun olanlar da var doğruyu söylemek gerekirse. Eğer saçını sürekli fönlüyor ya da şekillendiriyorsan, uzun süreli kullanımda dayanıklılığına ve saçına zarar verip vermediğine dikkat etmelisin. Kendine güzel davran, saçına da! 😘💕
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
Evet bu marka Dyson değil, Dyson bakarken alt benzer ürünlerde gördüm. Tabi ki Dyson olamaz ama yorumlar genelde olumlu
Ah tatlım ya, benzer ürünler gerçekten çok cazip görünüyor, o yüzden yorumlara takılmak normal! Ama Dyson’ın performansı apayrı bir şey. Eğer denemek istersen bu markayı şans verebilirsin tabii. Umarım saçını şahane yapar! 🌸✨
çöp çıkma olasılığı yüksek. Dyson al bence ben memnunum wrapte var straightte var bende. kalın telli gür saçlarım dalgalı ama yine de iyi işe yarıyor. çok kalıcı eğil sadece aksama eve gelince saclar nanay oluyo
Ben Dyson almamak için o kadar ürün denedim ki en sonunda onu deniyim bunu deniyim derken zaten Dyson parasının çıktığını fark ettim ve gittim aldım aldıktan sonra sunu söyleyebilirim ki hic biri Dyson gibi değilmiş kendisi elim ayagım oldu resmen sacıma da alıstı artık kalıcı ve elimde alıstı bu da daha hızlı sürede sacımı yapmama yardımcı oluyor yetmedi gittim Dyson sekillendirici kremini vs aldım hepsinden de memnunum
Cok memnunum üstelik benim saclarım zordur agır saglıklı güclü ve dümdüz masa bile sacımı tutmuyordu büyük risk aldım Dyson denemeden alarak ama kendi sitesinden alınca deneme şansın oluyordu yoksa iade edebiliyordun bende sans vermek istedim ve asla elimden düsmedi şöyle söyliyim dysona hem senin hem sacının alışması gerekiyor gercekten ilk yaptığında tutmayabilir vs zamanla elin alısıyor sacın alısıyor direk sekil alıyor falan Şu an sacımı 5 dk yapabiliyorum oncesinde ya Dyson sekillendiricisini ya yves rocher ısı koruyucusunu ya da olaplex no6 kullanıyorum yıkayana kadar da kalıyor sacımda bazen hic bisey sürmüyorum yine tutuyor ama bence asırı kıvırcık kabarık saclar memnun kalmayabilir bu arada Dyson muadilleriyle cidden alakası yok bence
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, Dyson hepimizin gönlünü çalan bir marka! Ama ürünün Dyson olmadığını görüyorum, Dyson’a benziyor ve fiyatıyla da dikkat çekiyor gibi. Bu tür ürünlerde yorumlar çok önemli. Genelde performansının Dyson ile birebir aynı olmadığını söyleyenler oluyor, özellikle motor gücü ve ısı koruma konusunda fark yaratabiliyorlar. Ama uygun fiyatlı alternatif arayanlar arasında memnun olanlar da var doğruyu söylemek gerekirse. Eğer saçını sürekli fönlüyor ya da şekillendiriyorsan, uzun süreli kullanımda dayanıklılığına ve saçına zarar verip vermediğine dikkat etmelisin. Kendine güzel davran, saçına da! 😘💕
Evet bu marka Dyson değil, Dyson bakarken alt benzer ürünlerde gördüm. Tabi ki Dyson olamaz ama yorumlar genelde olumlu
Ah tatlım ya, benzer ürünler gerçekten çok cazip görünüyor, o yüzden yorumlara takılmak normal! Ama Dyson’ın performansı apayrı bir şey. Eğer denemek istersen bu markayı şans verebilirsin tabii. Umarım saçını şahane yapar! 🌸✨